Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa az hogy 24èvesen soha...

Furcsa az hogy 24èvesen soha nem ittam alkoholt? Bár igaz utálom alkaholt

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
75%

Nektek is jár a keksz a nevetséges kis üzenetért és a roppant "egészséges" ivászatért.

Tényleg látszik, hogy nem a józan életű embereknek vannak problémáik a gondolkodással.

2023. júl. 28. 02:06
 42/82 anonim ***** válasza:
0%

Ne zavarjon hogy én nem privátoztam se neked se másnak, de látszik rajta vagy nagyon akadva.

Amúgy már kezd unalmas lenni, és megismétlem, legalább annyi lenne benned, hogy utánanézel annak, hogy mértékkel bizony vannak jó hatásaik, de ha erre is lusta vagy, vagy simán csak tényleg szemellenző, akkor hajrá, élj a kis burkodban, én már nem foglalkozok tovább ezzel, mert egyre jobban úgy érzem iylen direkt provokáló kategória vagy.

Szóval minden jót.

2023. júl. 28. 03:04
 43/82 anonim ***** válasza:
75%

Ennyi erővel meg te is utána olvashatnál annak, hogy az alkohol állítólagos pozitív hatásai mennyire jelentéktelenek a káros hatásaihoz képest, de úgy néz ki, hogy te sem veszed le a szemellenződet. Viszont jogában áll mindenkinek azt hinni, amit csak akar.

További szép napot.

2023. júl. 28. 03:17
 44/82 anonim ***** válasza:
0%

Na jó, legutoljára lassan elírom hátha felfogod, de kétlem: MÉRTÉK

Nem azt javasolják igyál meg minden este két liter bort pl... értelmes mértékben semmi káros hatása nem lesz neki, de ezt egyszerűen nem vagy képes értelmezni, írtam, igyál meg egyszerre 6-8 liter vizet, annak is csak káros hatása lesz....

2023. júl. 28. 03:44
 45/82 anonim ***** válasza:
75%

Az alkoholnak minden mértékben van káros hatása, legfeljebb kis mennyiségben nem feltűnő.

Az, hogy valami nem öli meg azonnal az embert, nem jelenti azt, hogy nem is veszélyes.

Azzal nem tudok mit kezdeni, ha még mindig nem érted ezt.

2023. júl. 28. 03:59
 46/82 anonim ***** válasza:
0%
Mondom én, hogy bele vagy feszülve abba, hogy márpedig az úgy van, ahogy gondolod, és te vagy a helikopter.
2023. júl. 28. 04:22
 47/82 anonim ***** válasza:
75%
Pont te vagy ebben a helyzetben, de ez már nem az én problémám.
2023. júl. 28. 04:46
 48/82 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert nem csak két végletet látok.... fel kéne lassan ébredni hogy a dolgok nem csak két végletből állnak.
2023. júl. 28. 04:48
 49/82 anonim ***** válasza:
75%

A legtöbb dolog pont két végletből áll. Én már felébredtem és felismertem ezt.

Gondolatrendőrség még mindig nincs szerencsére, ezért jogomban áll a tapasztalataim és a józan eszem alapján dönteni mindenben. Így is teszek, pont ezért nem iszok.

Akinek ezzel problémája van, az először nézzen saját magába.

2023. júl. 28. 04:55
 50/82 anonim ***** válasza:
0%
Az a te dolgod mit csinálsz, csak ne hangoztass olyasmit aminek nincs alapja.
2023. júl. 28. 05:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!