Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa az hogy 24èvesen soha...

Furcsa az hogy 24èvesen soha nem ittam alkoholt? Bár igaz utálom alkaholt

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
76%

Hát, igen. Szerencsére mindenkinek joga van úgy gondolkozni, ahogy akar.

"Jól" is néznénk ki, ha már abba is beleszólhatnának egyesek, hogy kinek mit kell gondolnia.

Te is maradhatnál a saját kis világodban ahelyett, hogy a mások életével foglalkoznál.

2023. júl. 27. 07:37
 22/82 anonim ***** válasza:
0%

Ne zavarjon hogy ez egy nyilvános oldal, egy nyilvános kérdéssel, innentől kezdve meg, ugyanez vonatkozhatna akkor önmagadra is.... ja hogy ez már nem megy, akkor nincs miről ismételten beszélni.

Szóval hajrá lehet lepontozni, az megy, de majd térjünk vissza a dolgokra akkor mikor a kérdező felelt a kérdésre.

2023. júl. 27. 07:51
 23/82 anonim ***** válasza:
75%

Én megválaszoltam a kérdést azzal, hogy nem furcsa és leírtam, hogy miért utálom az alkoholt.

Akit ez zavar, annak nem kötelező itt olvasni.

A továbbiakban meg tényleg nincs miről beszélni.

2023. júl. 27. 07:57
 24/82 anonim ***** válasza:
0%
Én meg leírtam hogy ez van mikor valaki csak fekete-fehérként látja a dolgokat és semmi középvonal nincs nála. Amúgy meg a kérdezőt kérdeztem....
2023. júl. 27. 08:06
 25/82 anonim ***** válasza:
68%
Ez a kérdés nem a fekete-fehér gondolkozásról szólt, de nekem mindegy.
2023. júl. 27. 08:09
 26/82 anonim ***** válasza:
49%
Miért, elkönyvelted, hogy csak alkoholista van meg az aki egyáltalán nem iszik...
2023. júl. 27. 08:15
 27/82 anonim ***** válasza:
68%

Sehol nem írtam, hogy csak ilyen emberek léteznek és nem is erről szólt a kérdés.

De attól még az alkohol továbbra is egészségtelen és szerencsére sokan utálják. Nem furcsa dolog ez.

2023. júl. 27. 08:21
 28/82 anonim ***** válasza:
0%
Én meg írtam pont az ellenkezőjét, hogy nem a semmiért javasolják pl a vörösbort, de ja hogy elkönyvelted, hogy az alkohol rossz és pont, és esetleg, hogy utánajárni, hogy miért javasolják még orvosok is pl.... ja az nem ment. Szerencsére van akik meg tudják pl ezt....
2023. júl. 27. 08:40
 29/82 anonim ***** válasza:
76%

Szerencsére soha nem találkoztam olyan orvossal, aki bárkinek is borivást javasolt volna. Az viszont nem ritka, hogy valakinek kifejezetten tiltják az alkoholfogyasztást.

Az a valóság tagadása, ha valaki az alkoholt egészségesnek próbálja beállítani. Tipikus védekezési mechanizmus. De ez már nem az én problémám.

2023. júl. 27. 08:47
 30/82 anonim ***** válasza:
Komolyan, ezt nem hiszem el, hogy direkt csinálod.... szemellenzőt le aztán olvasgass már utána a dolgoknak. A szemellenző is egy védekezési mechanizmus, de tényleg és akkor még azt írja nem fekete-fehér számára minden, dehogynem.
2023. júl. 27. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!