Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa az hogy 24èvesen soha...

Furcsa az hogy 24èvesen soha nem ittam alkoholt? Bár igaz utálom alkaholt

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
75%
Még szerencse, hogy orvosok által igazolt alapja van annak, amit hangoztatok.
2023. júl. 28. 05:07
 52/82 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom úgy kezdődik, hogy angol tudósok megállapították.... de kösd az ebet ha akarod, de attól még az égvilágon senkinek semmi gondja nem lesz, hogy néha megiszik egy pohár bort.
2023. júl. 28. 05:23
 53/82 anonim ***** válasza:
75%
Csak szeretnéd, hogy ne legyen belőle probléma. De az már nem az én bajom, ha te inni szoktál "esténként" és úgy érzed, hogy az orvosoknál is jobban tudsz mindent.
2023. júl. 28. 05:42
 54/82 anonim ***** válasza:
32%

Már képzelődsz is ahogy nézem, én írtam hogy én iszok, nem, csak megemlítettem hogy vannak javasolt mennyiségek amikből még semmi gond nincs.

De a kedvedért:

[link]

Na tessék....

2023. júl. 28. 05:47
 55/82 anonim ***** válasza:
32%

De ahogy kerestem az előzőt még a sörről is jött egy ilyen:

[link]

Jééé kér egészségügyi oldalon is jókat írnak, igen minden orvos szerint káros még ránézni is.... ja nem.

2023. júl. 28. 05:48
 56/82 anonim ***** válasza:
75%

Pont te írtad, hogy szerinted hasznos dolog "esténként" inni. :D

Viszont ennyi erővel én is találtam olyan egészségügyi oldalakat, ahol le van írva, hogy az alkohol egyértelműen káros. Érdekes, ugye?

[link]

2023. júl. 28. 05:52
 57/82 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Nahát. Kutatások szerint nincs olyan alkoholmennyiség, ami biztonsággal fogyasztható lenne.

2023. júl. 28. 05:56
 58/82 anonim ***** válasza:
0%

Akkor se esett le a különbség a minden este és aközött, de úgy néz ki a szövegértés is nehézségekbe ütközik.

Vedd már észre azt a szót, vagy lapozz fel egy szótárat, hogy mit jelent, hogy MÉRTÉK.

Ennyi erővel enni is káros, hisz elhízunk tőle vagy nem?

2023. júl. 28. 05:56
 59/82 anonim ***** válasza:
0%

"Azt találták, hogy százezer absztinens közül 914-nél alakult ki alkohollal is kapcsolatba hozható betegség, többek között rák . Azok között, akik napi egy alkoholos italt fogyasztottak, ennél néggyel többen betegedtek meg, ami 0,5 százalékos emelkedést jelent, akik pedig napi kettőt, azok közül 63-an, ami 7 százalékos növekedésnek felel meg. A napi öt alkoholos italt ivók között már 37 százalékkal, vagyis 338-cal többen lettek betegek."

A saját cikkedből értelmezd ezt a részt, a maradékkal mi van akiknek soha semmi bajuk nem lett tőle?

2023. júl. 28. 05:58
 60/82 anonim ***** válasza:
75%

A cikk szerint egyértelműen látszik, hogy minél több alkoholt fogyaszt valaki, annál nagyobb eséllyel betegszik meg.

Ennyi erővel a dohányzástól is van, akinek nem lesz semmi baja, de attól még az nem lesz egészséges.

Az evést az alkoholizáláshoz hasonlítani meg nevetséges, ugyanis enni létszükséglet, az alkohol meg felesleges.

De hát tudjuk, hogy kik szerint van egy szinten ez a két dolog egymással. :D

2023. júl. 28. 06:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!