Az, hogy valaki barnább bőrű, még nem jelenti azt hogy roma ugye?
Figyelt kérdés
Ismerkedem valakivel. Kicsit barnább a bőre, néhány képen úgy tűnik mintha roma lenne, néhány képen meg világosnak. Engem nem zavarna, de a családom eléggé nem szereti a cigányokat és nem szeretném hogy ebből konfliktus legyen.2023. júl. 24. 08:49
11/20 A kérdező kommentje:
#6 akármilyen furcsa is, soha nem foglalkoztam ezzel a kérdéskörrel. És tökmindegy a föld lakossága, Magyarországon vagyunk.
2023. júl. 24. 10:35
12/20 anonim válasza:
Nem, de sztem nem nehez megkulonbdoztetni meg ha vilagosabb boru cigany se. A vezeteknev sok esetben arulkodo, de ha rakeresel a rokonaira vagy megnezed az ismeroseit akkor egybol rajosz 😀
13/20 anonim válasza:
Én is csatlakozom a 10-eshez. Én is a napon dolgozom (napi 10 órát szigetelünk) és amim kint van az barna.
Barna bőre bárkinek lehet az albínókon kívül, ettől még nem lesz roma valaki, de nem is a bőr színük miatt nem kedvelik őket sokan.
14/20 anonim válasza:
Ez így van 13as. Ti legalább dolgos becsületes emberek vagytok.
15/20 anonim válasza:
Küldhetsz képet privátba ha akarsz,a nézésükről általában megismerem őket.
16/20 A kérdező kommentje:
#15 köszönöm de inkább nem küldözgetnék róla képet.
2023. júl. 24. 22:23
17/20 anonim válasza:
Kérdező, ha megfogadsz egy tanácsot akkor a családjában nézz szét.
Ha róla nem is egyértelmű, mert lehet hogy tényleg nem roma, ám ellenkező esetben bizonyára találsz valakit, akiről lerí hogy az.
18/20 anonim válasza:
Nem csak romák sötét bőrűek. Ott vannak a négerek, indiaiak, arabok, afrikaiak stb. azok is mind barnák meg feketék.
19/20 anonim válasza:
Lehet még jászkun kisebbségi, zsidó, szerb beütés vagy román .... Tehát sokminden más is.
20/20 A kérdező kommentje:
Már mindegy is mert nem lett belőle semmi. :D azért köszönöm!
2024. márc. 14. 16:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!