Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak/Nők, a jövőben szeretn...

Férfiak/Nők, a jövőben szeretnétek megházasodni? Vagy már esetleg házasok vagytok?

Figyelt kérdés

Megindokolhatnátok pár szóban hogy miért akartok megházasodni, avagy miért nem.

Vagy hogy miért házasodtatok meg.

2023. júl. 22. 19:36
A kérdező szavazást indított:
Nem szeretnék megházasodni mert ..
Szeretnék megházasodni mert ..
Megházasodtam mert..
27 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Ha lenne valaki akivel megtudnék én szívesen megházasodnék vagy házasodtam volna már.
2023. júl. 22. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék megházasodni, mert csak felesleges papír. Ha el kell válni, akkor meg megy a pereskedés, az osztoszkodás. Nő vagyok.
2023. júl. 22. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Eddig még nem talált rám a szerelem, de úgy gondolom ez a normális dolog ha két ember együtt van és "szeretik egymást".

35F

2023. júl. 22. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem akarok mert nem ezen múlik a szeretet plusz az olyan túlzott elköteleződés és imádom a párom de fejben még nagyon gyerek vagyok
2023. júl. 22. 20:10
 5/9 eznemlényeges ***** válasza:
100%

Én szeretnék megházasodni ha megtalálom hozzá a megfelelő párt, akivel el tudom képzelni az életemet és akiről meg vagyok bizonyosodva, hogy hátralévő életemben biztosan hűséges lesz hozzám.

Szerintem a házasság egy elköteleződés, hogy az életed hátralévő részét a jelenlegi pároddal szeretnéd leélni, s ez ennek a szándéknak egy jelképes megtestesülése.

Persze nem vagyok naív, nem biztos hogy x év múlva ugyan olyan jók lesznek a dolgok, így a házasság elején érdemes lepapírozni, hogy ha válás van akkor kinek mi megy.

2023. júl. 22. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs különösebb okom rá, csak gyűlölöm a felhajtást.
2023. júl. 22. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Szeretnék megházasodni, sok éve együtt vagyunk már a pàrommal, és szeretnék elköteleződni neki. Nekem fontos, hogy házassàgban éljünk, de nem akarok semmi felhajtást az esküvővel kapcsolatban, mert nem ezen múlik a boldogságom.
2023. júl. 22. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék megházasodni, mert a másik ember egy tőlem független változó. Vagyis: ha bekattan, akkor nem csak neki lesz pokol, hanem nekem is, és örökre az lesz, mivel összeházasodtunk, és tudom, hogy nem vonnám vissza a szavam. De ekkora terhet nem akarok.
2023. júl. 22. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindketten pasik vagyunk, csak azért házasodtunk össze, hogy ha valami történne az egyikünkkel, tájékoztatni tudjanak, mint családtagot, plusz tudjunk egymás után örökölni, ha úgy adódna. Amúgy eszembe se jutott volna soha megházasodni, mert tényleg csak egy papír, de hatalma van.
2023. júl. 23. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!