Hogyan minősítitek azt ha valaki a munkahelyi ebédszünetben ugrik ki megházasodni farmerben, nulla rokon meghívásával?
Nem cizellálja agyon az ügyet az biztos. SZól a munkahelyén hogy lenne egy kis dolga, 1 órát távol lesz. És kiurgik ahogy van farmerben, a polgári anyakönyvvezető előtt megnősül, 5 perc alatt lezavarja, nulla rokon meghívásával.
Majd irány vissza dolgozni. esküvő lakodalom stb fel se merül.
A szülők rokonok még nem is tudnak az egészről.
majd megtudják utólag...
Miként vélekedtek erről az egészről?
Az 1950-es években is volt ilyen divat párttagok körében. Persze csak a legvonalasabbak csinálták ezt.
Pl. konkrétan olvastam egy ilyen házasságról, ahol a férfi ÁVH-s tiszt volt, a nő pedig a Honvédelmi Minisztérium titkárságán dolgozott. Talán az is szempont volt, hogy a férfi zsidó volt, összes rokona odaveszett koncentrációs táborokban, így nem volt rokonsága, akiket meghívhatott volna.
"kollégáival kell megbeszélje a dolgot, hanem a párjával."
Na meg a rokonsággal ugyebár... akik némelyike halálos sértésnem fogja majd fel ezt az egészet.
"Na meg a rokonsággal ugyebár... akik némelyike halálos sértésnem fogja majd fel ezt az egészet."
. Az egy dolog, hogy megint a Kérdező megint a mindentudó narrátor szerepében tetszeleg... de mégis hol az összefüggés a kettő között? Nem az lenne a logikus, hogy ha valaki felszínes dolgot sértésnek vesz, akkor nem kötöm az orrára?
Ja, nem, Toxikuséknál ez nem így van.
Nem tudhatod miért nem vonta bele a rokonságát.
Nekem édesanyám elkezdte húzni a száját mikor elmondtam hogy megkértem a barátnőm kezét.
Lehet annyira ellenzi a rokonság a kapcsolatot, hogy inkább megspórolja magának azokat a köröket amiben megpróbálnák lebeszélni a dologról.
Nem lehet, hogy az alapítványi iskolás, később munkaügyes troll más vizekre evezett?
Mert a stílusa teljesen olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!