Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan minősítitek azt ha...

Hogyan minősítitek azt ha valaki a munkahelyi ebédszünetben ugrik ki megházasodni farmerben, nulla rokon meghívásával?

Figyelt kérdés

Nem cizellálja agyon az ügyet az biztos. SZól a munkahelyén hogy lenne egy kis dolga, 1 órát távol lesz. És kiurgik ahogy van farmerben, a polgári anyakönyvvezető előtt megnősül, 5 perc alatt lezavarja, nulla rokon meghívásával.

Majd irány vissza dolgozni. esküvő lakodalom stb fel se merül.

A szülők rokonok még nem is tudnak az egészről.

majd megtudják utólag...

Miként vélekedtek erről az egészről?

2023. ápr. 27. 08:55
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Most,mikor gyerekes vallasos parocskak azert nem hazasodtak ossze, mert sokmillios lagzi vagy semmi, szerinted? Jol teszi.
2023. ápr. 27. 11:40
 32/37 Metionin ***** válasza:
91%
Semmi, az ő dolga. Bizonyára oka van, hogy így oldja meg. Nem mindenki szereti a banzájt.
2023. ápr. 27. 12:24
 33/37 anonim ***** válasza:
Nem egy megszokott dolog az már biztos. De ha férj és feleségnek megfelel akkor legyenek boldogok sokáig.
2023. ápr. 27. 12:31
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Jól tették. Az esküvő 2 emberről szól. Nem egyről (mint ahogy azt néhány menyasszony gondolja) és nem többről (mint ahogy a rokonság gondolj)

Azt hívnak meg, akit akarnak és úgy szervezik, ahogy akarják. A rokonság felőlem meg is pukkadhat, nem érdekel. Egyébként simán lehet, hogy tartanak majd máskor egy lagzit. (Ismerek olyanokat, akik ilyen kis esküvőt szeretnének és utána máskor egy megrendezettet színész anyakönyvvezetővel a rokonság kedvéért)

Hagyd békén őket. Szerintem nagyon becsülendő, hogy ők ketten egy csapat és nem foglalkoznak a társadalmi elvárásokkal a saját és egymás igényeivel szemben. Én is több időt jósolnék nekik, mint egyeseknek nagy bulival.

Ja amúgy 22 éves lány vagyok, hosszútávú kapcsolatban, ha ez árnyalja a válaszomat.

2023. ápr. 27. 13:31
 35/37 anonim ***** válasza:

Ő dolga, - nincs mit minősítgetni ezen.

Nekem az anyám úgy halt meg, hogy nem tudott a házasságomról, - tanúk és unokák voltak, meg az anyakönyvvezető és a feleségem, aztán "ámen"!

Nem tartozom senkinek beszámolni egy ilyen jellegű magánügyemről.

2023. ápr. 27. 22:38
 36/37 A kérdező kommentje:

"Ja amúgy 22 éves lány vagyok, hosszútávú kapcsolatban"

22 éves és hosszútávú... hát világos.... madárkám, ha 2x 22 leszel és még MINDIG meglesz a kapcsolat, na az már hosszútávú...

2023. ápr. 28. 08:16
 37/37 anonim ***** válasza:

Oké, írok 22 év múlva :D

Több mint egy éve együtt élünk amúgy. Korosztályban ez elég komolynak számít szerintem, de oké.

A kérdésben 22 évesekről van szó, szóval ezért is gondoltam, hogy ez fontos infó lehet.

Vagy persze, hogy megkérdőjelezd a kapcsolatomat. Privátban megvitathatjuk kinek a kapcsolata előremutatóbb. Vagy elmagyarázhatod mennyire naiv vagyok.

2023. ápr. 28. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!