Hogyan minősítitek azt ha valaki a munkahelyi ebédszünetben ugrik ki megházasodni farmerben, nulla rokon meghívásával?
Nem cizellálja agyon az ügyet az biztos. SZól a munkahelyén hogy lenne egy kis dolga, 1 órát távol lesz. És kiurgik ahogy van farmerben, a polgári anyakönyvvezető előtt megnősül, 5 perc alatt lezavarja, nulla rokon meghívásával.
Majd irány vissza dolgozni. esküvő lakodalom stb fel se merül.
A szülők rokonok még nem is tudnak az egészről.
majd megtudják utólag...
Miként vélekedtek erről az egészről?
Jól tették. Az esküvő 2 emberről szól. Nem egyről (mint ahogy azt néhány menyasszony gondolja) és nem többről (mint ahogy a rokonság gondolj)
Azt hívnak meg, akit akarnak és úgy szervezik, ahogy akarják. A rokonság felőlem meg is pukkadhat, nem érdekel. Egyébként simán lehet, hogy tartanak majd máskor egy lagzit. (Ismerek olyanokat, akik ilyen kis esküvőt szeretnének és utána máskor egy megrendezettet színész anyakönyvvezetővel a rokonság kedvéért)
Hagyd békén őket. Szerintem nagyon becsülendő, hogy ők ketten egy csapat és nem foglalkoznak a társadalmi elvárásokkal a saját és egymás igényeivel szemben. Én is több időt jósolnék nekik, mint egyeseknek nagy bulival.
Ja amúgy 22 éves lány vagyok, hosszútávú kapcsolatban, ha ez árnyalja a válaszomat.
Ő dolga, - nincs mit minősítgetni ezen.
Nekem az anyám úgy halt meg, hogy nem tudott a házasságomról, - tanúk és unokák voltak, meg az anyakönyvvezető és a feleségem, aztán "ámen"!
Nem tartozom senkinek beszámolni egy ilyen jellegű magánügyemről.
"Ja amúgy 22 éves lány vagyok, hosszútávú kapcsolatban"
22 éves és hosszútávú... hát világos.... madárkám, ha 2x 22 leszel és még MINDIG meglesz a kapcsolat, na az már hosszútávú...
Oké, írok 22 év múlva :D
Több mint egy éve együtt élünk amúgy. Korosztályban ez elég komolynak számít szerintem, de oké.
A kérdésben 22 évesekről van szó, szóval ezért is gondoltam, hogy ez fontos infó lehet.
Vagy persze, hogy megkérdőjelezd a kapcsolatomat. Privátban megvitathatjuk kinek a kapcsolata előremutatóbb. Vagy elmagyarázhatod mennyire naiv vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!