Kipróbálnátok ezt? Mit gondoltok róla?
A múltkor találtam ezt a cikket:
Igaz, már régi, de attól még érdekes.
Azért pelenkázzák magukat a japán nők, hogy a munkahelyen ne keljen időt "pazarolni" wc-zésre. Nem tudom, hogy csak a pisi megy-e be, vagy más is.
Szerintetek ez beteg dolog?
Vagy esetleg ti is kipróbálnátok a munkahelyteken?
(Nyilván úgy, ha nem vagytok vele egyedül)
De miért csak a nők?
Szerintem tök jó 🙂
Én is benne lennék. F
15-ös! De, japánban élek, ha nem hiszed el, a te bajod... 貴方は本当にばかです。És nem, nem kamu. A google a barátod, fordítd le az oldalt, ha nem hiszel nekem.
16-os! Veled teljesen egytértek!
Jó, akkor képzeljétek azt hogy Japánban minden nő pelenkát hord a munkahelyén, csak mert megjelent néhány portálon ez a kétes forrásból származó információ 13 éve, tehát nyilván azóta is így van.
Véletlenül sem tipikus bulvárhír, ami már rég lecsengett, plusz alighanem nem sok valóság alapja van.
De ti gondolhatjátok hogy ott azóta is minden dolgozó pelenkát hord, engem nem zavar.
Szó sem volt róla, hogy minden nő, de az biztos, hogy vannak. Én személyesen is ismerek valakit.
Te gondolkodsz teljesen fekete-fehéren.
Magyarországon is van ilyen, kedvtelésből pelenkába pisilés.
Izgi🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!