Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kipróbálnátok ezt? Mit gondolt...

Kipróbálnátok ezt? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

A múltkor találtam ezt a cikket:

[link]

Igaz, már régi, de attól még érdekes.

Azért pelenkázzák magukat a japán nők, hogy a munkahelyen ne keljen időt "pazarolni" wc-zésre. Nem tudom, hogy csak a pisi megy-e be, vagy más is.

Szerintetek ez beteg dolog?

Vagy esetleg ti is kipróbálnátok a munkahelyteken?

(Nyilván úgy, ha nem vagytok vele egyedül)

2023. júl. 8. 11:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Tudtommal az omorashi is japán eredetű
2023. júl. 9. 16:27
 12/26 anonim válasza:
70%

De miért csak a nők?

Szerintem tök jó 🙂

Én is benne lennék. F

2023. júl. 9. 16:54
 13/26 anonim ***** válasza:
2%
Ez a sztori 15 éve jelent meg a magyar médiában és már akkor is kamu volt.
2023. júl. 10. 10:35
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem csak itt jelent meg, hanem japánul és angolul is. Semmi kamu nincs benne. Mielőtt nagyon okosnak akarsz tűnni, inkább olvass utána.
2023. júl. 10. 10:45
 15/26 anonim ***** válasza:
5%
Igen, 15 éve jelent meg ez a cikk több helyen is, ettől még nem igaz. Valószínű a kérdező sem él Japánban, különben nem 15 éves debreceni cikkeket olvasna. Az hogy be tudott linkelni egy japán oldalt, még kevés.
2023. júl. 10. 11:34
 16/26 Senior Séf ***** válasza:
86%
Az arató munkás fäszára meg akasszunk viharlámpát, hogy éjjel is tudjon dolgozni.
2023. júl. 10. 15:50
 17/26 A kérdező kommentje:

15-ös! De, japánban élek, ha nem hiszed el, a te bajod... 貴方は本当にばかです。És nem, nem kamu. A google a barátod, fordítd le az oldalt, ha nem hiszel nekem.

16-os! Veled teljesen egytértek!

2023. júl. 10. 21:13
 18/26 anonim ***** válasza:
35%

Jó, akkor képzeljétek azt hogy Japánban minden nő pelenkát hord a munkahelyén, csak mert megjelent néhány portálon ez a kétes forrásból származó információ 13 éve, tehát nyilván azóta is így van.

Véletlenül sem tipikus bulvárhír, ami már rég lecsengett, plusz alighanem nem sok valóság alapja van.

De ti gondolhatjátok hogy ott azóta is minden dolgozó pelenkát hord, engem nem zavar.

2023. júl. 11. 09:32
 19/26 A kérdező kommentje:

Szó sem volt róla, hogy minden nő, de az biztos, hogy vannak. Én személyesen is ismerek valakit.

Te gondolkodsz teljesen fekete-fehéren.

2023. júl. 11. 10:43
 20/26 anonim válasza:
100%

Magyarországon is van ilyen, kedvtelésből pelenkába pisilés.

Izgi🙂

2023. júl. 11. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!