Mostanában azon gondolkoztam, hogy kipróbálnám milyen füvezni. Nem akarok rászokni, csak 1x élünk alapon, hogy milyen érzés. Lehet ebből bármi baj?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 21:22
2/24 anonim válasza:
Nem lesz bajod, de elsőnek egy két slukk is elég lesz, ellazulsz, éhes leszel. Kaja legyen nálad. Társaságban jobb amùgy, de ha relaxálás miatt szeretnéd akkor nem
3/24 anonim válasza:
Baj igazából mindenből lehet ha úgy vesszük.
4/24 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok milyen érzés, ennyi :D azt mondják az alkohol károsabb, azt szoktam heti kb 1x fogyasztani egy pohár bor formájában, ezért gondoltam, hogy mi baj lehetne.
2022. okt. 31. 21:30
5/24 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Én rendszeresen szoktam a fűtől komolyabb szert fogyasztani és nincs semmi.
6/24 anonim válasza:
Mindenkire másképp hat, lehet, hogy nálam érzelmi okok is közre játszottak, de egyszer kipróbáltam pár slukkot, utána hónapokig sóvárogtam. Ha hozzájutottam volna akkoriban megint, lehet, hogy drogos lennék.
7/24 anonim válasza:
Biztos nem rossz. Egy próbát megérne nekem is.
8/24 anonim válasza:
Ha nem buksz le! Mert szerintem ha a szüleid elkapnak vagy a zsaruk az baj. Jobb nem elkezdeni.
9/24 anonim válasza:
8-as igazad van. 7-es vagyok. 52 éves , rákos, leszázalékolt. Tehát egy selejt. Meg képen sem láttam semmilyen drogot . De betépnék, szívnák szívesen egy füves cigit. Nekem a rendőrség sem árthat igazán.
10/24 anonim válasza:
Szívnék a helyes... tudtommal. Bocs a hibáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!