Fiúk ha egynapra lányok lehetnétek akkor mi az amit kipróbálnátok?
Meleg is válaszolhat?
Elmennék ahhoz a hetero sráchoz, aki életem nagy szerelme, meg első szerelme volt, de persze nem kellettem neki, csak lerázott, és a képébe nyomnám a cicimet (persze nem szó szerint), és megnézném, ahogy csorgatja a hülye hetero pasi nyálát tőle. Aztán megkérdezném, hogy miért vagyok igy érdekesebb, mikor belül most is ugyanaz az ember vagyok!
Semmit. Mit érdemes nőként kipróbálni, amit csak nők tudnak megtenni?
Hogyan kell normálisan beszélgetést kezdeményező pasit tőmondatos válaszokkal lekoptatni?
Hogyan kell krokodilkönnyeket elmorzsolni azon hogy nincsen normális, rendes pasi a világon?
Hogyan kell 30 évesen végső elkeseredésünkben és a mérhetetlen önbizalomhiányunktól lejjebb adni az igényeinkből, és tinderen összejönni olyannal, akire 5 évvel korábban rá se néztünk volna?
Valahogy nem érdekel a legtöbb nő agybeteg működése.
A nem agybeteg nők meg jellemzően azért nem agybetegek, mert nagyon hasonló logika szerint működnek mint egy normális férfi.
Mondjon bárki bármit, a legértelmesebb nők eléggé pasis logikát és viselkedést imitálva működnek, és ezért tudnak az életükben önállóan is működni.
Valahogy úgy képzelem el egy átlag nő egy napját egy férfiéhoz képest, mintha egy érzelmi hullámvasúton kéne 14-15 órán át mennem.
Egy férfi kb bedrogozott lajhár egy nőhöz képest ilyen tekintetben. Stabilabb, nyugisabb, összeszedettebb.
"III. A nagy károly nevű felhasználó válasza:
gyorsan teleszülném az országot"
Egy nap alatt? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!