Normális egy nőnél az, hogy egy bizonyos kor felett a szüleivel lakik?
Figyelt kérdés
Az, hogy férfiaknál gáz, az tiszta sor, mert az nem véletlen, és oka van rá, amiről tehet. De egy nőnél? Legyen ez a 30+.2023. júl. 5. 20:17
21/81 anonim válasza:
Tőlem meg ne várja el senki hogy elfogadjam hogy otthon lakik a férfi. Nem kötelező külön laknia nekem sem kötelező ezt elfogadni. Ennyi.
22/81 anonim válasza:
Tök mindegy,ki hol lakik. Ha párja lesz,költözzenek el. Nem mindenki tud vagy akar fenntartani alérletet egyedül.
23/81 anonim válasza:
De nem lesz ha a pasi otthon lakik.
Az is gáz ha a pasi a csajhoz költözik oda.
24/81 anonim válasza:
Én 30 férfi vagyok gyogyszerezem magam meg nincs biztos munkám anyámmal lakom de lehet hogy kemény is lenne magányosan lakni panelban városban.
25/81 anonim válasza:
Ketten fent tudnak tartani egy alberletet.
26/81 anonim válasza:
A szocializmusban még a szomszéd is együtt nyomorgott a családdal, mert az egyiknél volt tévé, a másiknál nem. Ezzel csak azt akarom mondani, nem véletlenül volt "szocializmus", tömegek éltek együtt, több generáció, nem mondom hogy egészséges, de nem volt még ez a fene nagy "valósítsd meg magad" függetlenségi vágy, nem is volt mire. Igazából most se nagyon, csak divat lett hangoztatni hogy ciki ha nem így van. De csak megfelelési kényszerből nem fogok 100-150-200 ezres albiba menni, ha amúgy félre tudom rakni és amúgy házra gyűjtök. Mert nem mindenkinek jön be ez a pénzkidobós kétlaki élet. Láttam már ilyet. El-haza, el-haza... Fix ingatlan nincs, ugyanott vagy, csak annyi hogy elmondhatod hogy külön élsz. De ettől még nem leszel önálló, főleg ha anyu hozza át neked az albiba kaját, mert ilyen is van. Ugyanakkor otthon is lehet önálló az ember, ez nem különköltözés függvénye. Sok példát láttam.
27/81 anonim válasza:
#20 Csak azért mert p*na van a lába között, már privilégiuma van!
28/81 anonim válasza:
Kérdező, egyenlőség van!
Mi ez a kettős mérce?
Nőként könnyebb érvényesülni, ezért lakik kevesebb nő otthon, mint férfi.
A híradóban mondták. . . :D
Jaj. . .
29/81 A kérdező kommentje:
Nem csak a híradóban.
2023. júl. 5. 23:48
30/81 anonim válasza:
Persze, éhbérért van munkaerőhiány, csak abból még nem jön ki az albérlet.
Általában pont azok adják ki az albérletet is drágán, akik a munkaerőt sem fizetik meg.
Nyugaton ezek jobban szabályozva vannak.
Nálunk a munkavállalót végletekig kizsákmányolja a munkaadó, az ingatlankiadásból élők, nyerészkedők és az állam is.
Ez ellen egy védekezés van, ha otthon élsz, és annyit félreteszel, és akkor mérséklődik ez.
Szerencsére a komcsik abba még nem szólnak bele, hogy a saját otthonában ki kit fogad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!