Ha nő vagyok és elkap a mosolyoghatnék, ha meglátok egy bizonyos férfit, akkor mi bajom van?
Már nem merek ránézni, mert olyankor mosolyognom kell, úgy érzem nem tudom elkerülni, hogy mosolyogjak, valahogy eluralkodik rajtam ez.
Úgyhogy most ha a közelében vagyok, akkor inkább nem nézek rá, csak magamban mosolygok, közben elviharzok onnan, nehogy észrevegye.
Normális vagyok?
Meg lehet ezt szüntetni?
Nem egy közeli ismerős, csak látásból ismerjük egymást, de nem akarom felszedni vagy ilyesmi és azt se akarom, hogy félreértse.
Én vagyok egy bolti eladóval.
Mikor meglát, nevet vagy mosolyog.
Előzménye az volt, hogy egyszer megnevettettem.
Biztos, hogy nem közömbös számodra, különben nem reagálnál rá így. Nem tudatosan teszed, de nyilván nem oktalan jelenség.
Tetszik neked, valószínű ez az oka.
Természetes dolog, angolban a "horny woman", magyarul kanos csaj, begerjedt nő stb.
Nem sértésként írom, férfiak számára is gyakran izgató jelenség az eszét vesztett bazsajgó nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!