Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők, szerintetek is létező...

Nők, szerintetek is létező dolog a nők közötti dominancia harc ?

Figyelt kérdés

Értetlenül néznek ràm, mikor ezt mondom, Pedig úgy érzem sokszor “erő”fitogtatàs céljából csinàlnak kisebb zavaró dolgokat más nők ellenem.

Veletek volt màr ilyen?

2023. júl. 4. 09:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
60%

#9, #10

Nem tudom, milyen poziban vagytok a kutató és értelmiségi munkahelyen, ahol nem tapasztaltok doinanciaharcot.

Lehet, hogy még nincsen meg a megfelelő tapasztalatotok/tudományos fokozatotok ahhoz, hogy veszélyt jelentsetek a magasabb rangú emberekre.

Majd nézzétek meg, hogy PhD után milyen dominanciaharc megy.

2023. júl. 4. 15:46
 12/42 anonim ***** válasza:
57%

Proli/tinikre jellemző dolog az ilyesmi, így nem érdekel, nem is nagyon veszem észre/szamomra nem létezik.

Persze minden van a világon, így ez is előfordul, de az szerintem még gyakoribb, hogy sokan rosszindulatot látnak ártatlan dolgokba/helyzetekbe. Pl még egyetemen volt egy csaj aki azt hitte hogy én gyűlölöm meg ki akarom túrni őt a baráti körből ahol ő új volt, mert amikor először találkoztunk akkor nekem pont minden bajom volt, beteg is voltam, és nem voltam abban az állapotban, hogy a jobbik formámat hozzam, ami neki úgy jött le, hogy "na, ennek biztos bssza a szemét, hogy én vagyok az új lány".

Meg lett beszélve a dolog, na de basszus....

Jelenleg nőkkel dolgozom, aztán rendszeresen sütünk egymásnak sütit, viccelődünk, elvagyunk, - ilyen élményeim vannak más nőkkel.

2023. júl. 4. 17:44
 13/42 anonim ***** válasza:
37%

"Lehet, hogy még nincsen meg a megfelelő tapasztalatotok"

Lassan 40 éves leszek, és több munkahelyen is dolgoztam, kis cégnél, multinál, államinál... Bőven van tapasztalatom, hidd el. :-)

2023. júl. 4. 17:54
 14/42 anonim ***** válasza:
36%

#11, egy helyiségben dolgozik az én osztályom, mindenkinek van doktorija. Sem én, sem a többi nő nem kerültünk egymással még semmilyen dominanciaharcba, mi segítünk egymásnak, ha gond van.

Vagy nem saját tapasztalatból beszélsz, vagy érdemes lenne munkahelyet váltanod.

2023. júl. 4. 20:08
 15/42 anonim ***** válasza:
61%
A nőknél pszichikai terror van, a férfiaknál fizikai van, tehát azért különbözik a 2 nem hozzáállása.
2023. júl. 4. 21:19
 16/42 anonim válasza:
62%
Létező dolog már kamaszkortól kezdve. A különbség a végzettséget illetve az általános intelligenciát is figyelembe véve a fegyvernemekben van. Az, hogy a magasabb végzettségűek nem állnak le ordibálni, hajat tépni, nem jelenti azt, hogy ne lenne dominancia harc.
2023. júl. 9. 11:48
 17/42 anonim válasza:
63%

Mi nők sokszor nem is vesszük észre és általában azért mert nem tudatos és nem is komoly, de létező jelenség.

A minap férjem vitt be reggel a munkahelyemre engem és egyik kolléganőmet is. Este megkérdezte, hogy na milyen az új kollegina? Én csak néztem és kérdeztem, hogy miből gondolja, hogy jött valaki, mire ő, hogy a héten már megfigyelte, hogy csinosabban öltözködök mint szoktam és látta, hogy kolléganőm is. Nincs új kolléganő, viszont van két gyakornok lány, akik nyáron a szabadságolások alatt besegítenek. Belegondolva tényleg igaza van, másnap jobban megfigyeltem és szinte minden csinosabban öltöztünk, de nekem magamtól pl. fel sem tűnt.

2023. júl. 10. 10:11
 18/42 anonim ***** válasza:
36%
Én sose versengtem más nőkkel, sőt, férfiakkal sem. Akkor elárulnátok, hogy mégis milyen nembe tartozom?
2023. júl. 10. 10:44
 19/42 anonim ***** válasza:
33%
Gyerekkoromban azt sem értettem, miért akarták tudni a szüleim, hogy a többi osztálytársamnak hanyas lett a dolgozata, engem a saját eredményem és teljesítményem érdekel, másé nem foglalkoztat. Igazából a dolgozat beadása után a kérdéseket sem jegyeztem meg. Mi közöm nekem máshoz, ha az én életemre nincs hatása? Nem fogok attól sem jobban sem rosszabbul keresni.
2023. júl. 10. 10:47
 20/42 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, én annyira másképp vagyok ezek szerint bekötve, mint akik versengők. :-D Amikor új kollégát kerestünk mellém a csapatba, a legfontosabb szempontom az volt, hogy kolléga legyen ne versenytárs, mert én nem fogok beleállni egy rivalizálásba, egy csapat vagyunk, közösek a célok, nincs értelme annak, hogy elcsesszük a közös munkát versenyeztetéssel. Amikor bárki versenyeztetni akart, engem az nem doppingolt, hanem demotivált, visszaesett a teljesítményem és inkább elkezdtem állást keresni.
2023. júl. 10. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!