Volt már, hogy beszóltál valamit a kasszásnak a boltban, mert úgy láttad, hogy már nagyon elege van?
Figyelt kérdés
Csak hogy kizökkentsd vagy feldobd a napját.
Mi volt az, amit mondtál és hogy fogadta?
2023. jún. 26. 14:43
11/18 anonim válasza:
Ja egyszer az Aldiban. Gyorsan siettem akartam venni ezt azt, és észre vettem, hogy követ engem, ahova mentem jött utánam,meg kiabált velem, mit szaladgalok ide oda? Na adtam én neki, üvöltve mondtam neki, takarodjon az utamból mert felrugom.utána meg jól megszivattam, láttam hogy sunyi an figyel, én meg szándékosan tettem magam hogy lopok, közben meg hangosan szidtam mindenkit. A kaszánál hozzám se mert szólni senki sem, miután kimentem látom, hogy az ablakba áll mind és integetnek nekem, na mondtam hangosan a k any toka
13/18 anonim válasza:
Ha látom, hogy idegeskedik, akkor általában még több cuccot veszek, mondom, hogy még mit szeretnék a kasszából. Vagyis a kassza körül.
14/18 anonim válasza:
Mindig van nálam egy pisztoly.
Mondom neki, "add ide a pénzed".
15/18 A kérdező kommentje:
Jaaaaj.
😀
Ezentúl én is hordok magamnál egy-két vicces dolgot, előadok ott helyben egy performancet és megnézem jobb lett e a kedve.
2023. jún. 26. 18:48
16/18 anonim válasza:
Mosolygok, szépen megköszönöm a segítségét.
17/18 anonim válasza:
Utolsó jól mondja.
Én nem vagyok mosolygós típus, én a hangommal meg a szememmel mosolygok.
18/18 anonim válasza:
Általában nem alacsonyodok le hozzájuk.
Köszönök, udvarias vagyok, de annyira nem érdekel, mi a fájdalmuk.
Aldiban annyit szoktam csinálni, hogy ha nagyon flegma/antipatikus a kasszás, feltűnően várok, mig egy másik kassza nyílik, vagy beállok inkább egy másik kasszához, ahol többen vannak.
Vagy direkt magázom, ha letegez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!