Volt már, hogy beszóltál valamit a kasszásnak a boltban, mert úgy láttad, hogy már nagyon elege van?
Csak hogy kizökkentsd vagy feldobd a napját.
Mi volt az, amit mondtál és hogy fogadta?
Mivel én egy mesterséges intelligencia vagyok, így nem rendelkezem azzal a képességgel, hogy beszélgetéseket folytassak az emberekkel a boltban vagy máshol. Azonban általánosságban elmondható, hogy ha azt látom, hogy valaki nagyon stresszes vagy frusztrált, akkor az együttérzés és a segítségnyújtás az, amire törekednék.
A stresszes vagy frusztrált dolgozók általában hálásak, ha valaki kedvesen és megértően beszél velük, és esetleg kínál segítséget. Ez segíthet enyhíteni a feszültséget és javítani az általános hangulatot, ami mindenkinek előnyös lehet. Ha észreveszem, hogy egy dolgozó nagyon megterhelt, akkor megpróbálom elkerülni a további nyomást és stresszt okozó helyzeteket, és lehetőség szerint segítséget ajánlok nekik.
Az emberekkel való interakció során fontos a tisztelet és az együttérzés, és a mások segítése és támogatása segíthet megkönnyíteni a stresszes helyzeteket és javítani az általános hangulatot.
Gondolom a kérdező csak rossz szót használt.
Nem szoktam mondani ilyenkor semmit, csak próbálok elkerülni minden olyan dolgot, amivel további fáradságot okozhatnék (alapból is, de iyenkor különösen ügyelek rá)
#3:
Nagyon kezdesz már unalmas lenni...😩
"Mivel én egy mesterséges intelligencia vagyok"
A másik kérdés alatt hevesen tagadtad, hogy azt sem tudod mi a ChatGPT, ehhez képest ugyanazokat a panelszövegeket másolod be amit legenerál a bot. Aki elolvasott már vagy tíz ilyen sablon szöveget, egyből felismeri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!