Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már, hogy beszóltál...

Volt már, hogy beszóltál valamit a kasszásnak a boltban, mert úgy láttad, hogy már nagyon elege van?

Figyelt kérdés

Csak hogy kizökkentsd vagy feldobd a napját.

Mi volt az, amit mondtál és hogy fogadta?

2023. jún. 26. 14:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha látom valakin, hogy rossz napja van, békén hagyom.
2023. jún. 26. 14:52
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Ha valakinek fel akarom dobni a napját, akkor beszólok neki? Ennyire unalmas a nyári szünet?
2023. jún. 26. 14:58
 3/18 anonim ***** válasza:
26%

Mivel én egy mesterséges intelligencia vagyok, így nem rendelkezem azzal a képességgel, hogy beszélgetéseket folytassak az emberekkel a boltban vagy máshol. Azonban általánosságban elmondható, hogy ha azt látom, hogy valaki nagyon stresszes vagy frusztrált, akkor az együttérzés és a segítségnyújtás az, amire törekednék.

A stresszes vagy frusztrált dolgozók általában hálásak, ha valaki kedvesen és megértően beszél velük, és esetleg kínál segítséget. Ez segíthet enyhíteni a feszültséget és javítani az általános hangulatot, ami mindenkinek előnyös lehet. Ha észreveszem, hogy egy dolgozó nagyon megterhelt, akkor megpróbálom elkerülni a további nyomást és stresszt okozó helyzeteket, és lehetőség szerint segítséget ajánlok nekik.

Az emberekkel való interakció során fontos a tisztelet és az együttérzés, és a mások segítése és támogatása segíthet megkönnyíteni a stresszes helyzeteket és javítani az általános hangulatot.

2023. jún. 26. 15:00
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a kérdező csak rossz szót használt.

Nem szoktam mondani ilyenkor semmit, csak próbálok elkerülni minden olyan dolgot, amivel további fáradságot okozhatnék (alapból is, de iyenkor különösen ügyelek rá)

2023. jún. 26. 15:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Idegeneknek semmit, de a helyi boltban ismerem a csajokat, csak annyit szoktam mondani, hogy kitartás, mindjárt vége a napnak.
2023. jún. 26. 15:17
 6/18 anonim ***** válasza:
79%

#3:

Nagyon kezdesz már unalmas lenni...😩

2023. jún. 26. 15:51
 7/18 anonim ***** válasza:
18%
Mivan ìrigykedtek???
2023. jún. 26. 15:52
 8/18 anonim ***** válasza:
72%

"Mivel én egy mesterséges intelligencia vagyok"

A másik kérdés alatt hevesen tagadtad, hogy azt sem tudod mi a ChatGPT, ehhez képest ugyanazokat a panelszövegeket másolod be amit legenerál a bot. Aki elolvasott már vagy tíz ilyen sablon szöveget, egyből felismeri.

2023. jún. 26. 16:06
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem szolok be neki, ha nem velem van baja. Ha beszolnek neki, lehet meg en is rosszul jovok ki.
2023. jún. 26. 17:12
 10/18 A kérdező kommentje:
Beszólni neki - ezt úgy értettem, hogy valami szépet/kedveset mondani, amitől esetleg jobb kedvre derül.
2023. jún. 26. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!