Miért szorongok, félek a természetben, más is van így?
Figyelt kérdés
Azt hallom mindenkit megnyugtat, kikapcsol ha kimegy az erdőbe, rétre, elmegy túrázni a természetbe. Én viszont ezt maximum az udvaron, kertben érzem, ha elhagyom a lakott települést akkor elkezdek szorongani olyan rossz érzés fog el2023. jún. 25. 19:48
1/8 anonim válasza:
Mitől félsz? Hogy eltévedsz? Hogy megtámadnak? Hogy megcsíp egy kullancs?
2/8 anonim válasza:
Kb 13 éves koromig én is így voltam. Aztán egy ideig csak simán nem foglalkoztatott, pár éve meg valahogy történt egy pálfordulat, és azóta imádom. Szóval simán változhat még. Ha meg nem, az sem baj, nem kell mindenkinek jól éreznie magát a természetben, van, aki a városban mozog otthonosan. A miértekre csak te tudhatod a választ. Volt, hogy kényszerből kellett menned? Erőltette esetleg valaki? Vagy csak simán nem érzed magad ott biztonságban?
3/8 anonim válasza:
Érthető, hiszen bármikor rádtámadhat egy oroszlán, és cafatokká téphet.
4/8 anonim válasza:
Érdekes.. Én lakott területen szorongok, erdőben természetben pont hogy nem.
5/8 anonim válasza:
Én gyűlölök túrázni. De ez nagyon gáz sokak szerint, így nem reklámozom. Engem is zavar a természet. Bogarak, csípések, vagy rohadt meleg vagy jéghideg, a nap erősen süt, napszemüveget mondjuk alapból is hordok, de akkor már kalap is kéne, mert égeti a nap a fejemet, leégek, koszos leszek, hamar elfáradok, nekem nem élvezet nézni a tájat.
6/8 anonim válasza:
Ezt így elég nehéz megmondani.Valamiért nem érzed magad biztonságban.Lehet,hogy múltbeli trauma.
7/8 anonim válasza:
Elszoktál a tág terektől, a csend hangjaitól.
8/8 anonim válasza:
Én 12 éves koromig éreztem így magam, azután rendszeres látogatója vagyok a természetnek. A régi otthonunknak. A szüleim 45 és 55 éves koruk után értek el erre a szintre. Eleinte szokatlan, félelmetes, de idővel hozzászokik az ember. Ha érdekel részletesebben, írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!