Szoktál szemetelni az utcán?
Sosem.
A szemetet mindig a kukába dobom, ha pedig valamilyen okból nincs egy a közelben, elteszem a zsebembe, vagy a táskámba, onnan pedig a szemetesbe kerül, amint találok egyet.
#13: Az talán megbocsátható :)
Örülök a sok pozitìv válasznak. Mentek a zöldek!
Azt csak a senkiházi, pondró, hulladék, embernek nem nevezhető, kulturálatlan vadbarmok csinálják!
Örülök, hogy ezt elmondhattam!
Nem, és egyszerűen nem bírom felfogni, amikor valaki igen. Főleg akkor, amikor ott van tőle 3 lépésre a kuka, de nem képes oda elmenni, hanem ledobja a földre. (láttam már ilyet)
Soha eszembe nem jutna eldobni csak úgy a szemetet. Egyértelmű számomra, hogy a kukába dobom, ha nincs, akkor majd a legközelebbi kukába vagy otthon kidobom. Engem is így neveltek, amikor kiskoromban pl. véletlen kiesett a kezemből mondjuk a csoki papírja és úgy gondoltam, már mindegy, nem veszem fel, akkor anyám visszaküldött, hogy felveszem és kidobom a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!