Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az utcánkban az útra szemeteln...

Az utcánkban az útra szemetelnek. Valószínűleg az arra közlekedők, egyébként nem tudom pontosan. Én a házam előtt összeszedem, de nem mindenki van így vele. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 27. 07:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2022. dec. 27. 08:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Azért valamit csak lehet. Akkor az egész világ szemétben úszna minden hol.
2022. dec. 27. 08:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Felénk a főúton rendszerint ilyen a főút széle!

Valamikor nyáron összeszedték, de már megint így néz ki! (nem az én képem de ugyanez a látvány) [link]

2022. dec. 27. 08:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Na mindegy majd megérdeklődöm a jegyzőnél. Elég szomorú..
2022. dec. 27. 08:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Mit lehet tenni? Az embereknek kellene ezen változtatni. Nem eldobálni a szemetet, hanem a kukába dobni.

Amerre járok két utcasarkon is rendszeresen el vannak dobálva a piás üvegek, csoki papírok. Legutóbb még ajándékot is ott bonthatott valaki mert a dobozt ott hagyták és a csomagoló papírt is.

Az ott lakok már szemetes kukát is rendszeresítettek, de abba nem igen találni szemetet, mellette és körülötte viszont igen.

Már ne is haragudj, de az ott lakók türelme is véges és megértem, ha nem szaladnak ki 5 percenként szemetet szedni.

Ha neked nem tetszik menj és szedd össze. Szerinted, mit fog csinálni a jegyző?

2022. dec. 27. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Kozteri kukat kj kell rakatni.

Fkf.hu

Nekem azt irtak,h nem raknak ki,mert ott (ahol szerintem kene es ujabban nincs!!) nincs szemet.

2022. dec. 27. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:

A opció:

Lesben állsz. Fényképek készítésével bizonyítékokat szerzel arra vonatkozóan, hogy rendszerességgel történik ez és hogy kik azok, akiknek ez a rögeszmés szabadidős tevékenysége, majd feljelentést teszel a környezet folytatólagos szennyezéséért az idő közben ismertté váló ismeretlenek ellen.

B opció:

Kideríted, kik ilyen rendesek veled. Összegyűjtesz annyi szemetet, amennyit már megéri szállítani. Megrendelsz egy konténert. Megtöltöd a szeméttel a konténert, majd a jóakaróidnak létező lehető legkellemetlenebb időben oda borítod a bejárai ajtajába a konténer tartalmát. Nyomaték kedvéért ott hagyhatod egy pendrive-on a bizonyítékként készült fotókat is emlékeztetőül, - hogy miért is döntöttél így!

C opció:

Kiírsz egy kérdést erről az interneten és várod a csodát.

D opció:

Semmit.

2022. dec. 27. 10:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves 5. válaszoló! Ha jól értem neked sem tetszik ha szemetelnek.. Nyilván más portája előtt nem fogok szemetet szedni. Jha és nem is őket hibáztatom,de azért egy környezetére igényes ember szemét bassza az ilyen.
2022. dec. 27. 10:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a csodát várom.. Értelmes és hasznos válaszokat gyűjtök mielőtt cselekszem.
2022. dec. 27. 10:20
 10/11 anonim ***** válasza:
A hasznos válasz, hogy nem tudod megoldani a problémát...A c típusúak nincsenek megnövelve...
2022. dec. 27. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!