Mennyire valószínű, hogy droglabor van a szomszédban?
A szomszéd lakó egy cigány lány (nem vagyok rasszista), de sajnos nem az a legszimpatikusabb fajta... értitek. A lépcsőház alapvetően csendes és tiszta, vagyis nincs büdös a vasárnapi kajaszagon kívül. Eleinte fű szagot lehetett érezni, napi 2x-3x keringett, most azonban mindenféle szag kering a szintemen, és csak akkor, amikor ő otthon van. Nehezen beazonosítható, picit édeskés (ami lehet éter, toluol), néha acetonos (ezt már lehet csak én képzeltem be), és az eddigi megfigyelések alapján akkor érezni, amikor otthon van. Valamelyik nap kiírtam egy cetlire, hogy oldja meg másképp a büdösítést. Másnap már nemcsak fűszag volt, hanem parfümözött fűszag. :D Azt hitte, megoldódik a probléma azzal, ha befújja illatosítóval.
Nem vagyok paranoiás ember, de megfordult a fejemben, hogy mi van ha mégis droglabor? Én azon kívül, hogy veszek egy légfrissítőt mást nem tudok csinálni. De maga a tudat, hogy esetleg ilyen lenne két ajtóval arrébb, az elég ijesztő. Arról nem beszélve, hogy a keletkező gázok nagyon veszélyesek és ártalmasak az egészségre.
Szerintetek mennyi ennek az esélye? És ha pl. ilyennel felhívnám a rendőrséget, akkor kinevetnének?
Múltkor egy panelház lakásában marihuána ültetvényt találtak, ott is a szag miatt a szomszédok szóltak.
Jelentsd be a rendőrségen.
Hogy lehet névtelen feljelentést tenni? Felhívom a rendőrséget, hogy "jó napot kívánok névtelen feljelentést szeretnék tenni, a szomszéd X utcában, Y szám alatt, ezen az emeleten fű és különböző szagok terjengenek, ami felveti a droglabor gyanúját?"
Kimennek, és mi van ha még sincs semmi? Akkor nem kapok büntetést, hogy valakire jogtalanul hívtam rá a rendőrséget?
"Eleinte fű szagot lehetett érezni„
Te honnan tudod hogy milyen az a fűszag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!