Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire valószínű, hogy...

Mennyire valószínű, hogy droglabor van a szomszédban?

Figyelt kérdés

A szomszéd lakó egy cigány lány (nem vagyok rasszista), de sajnos nem az a legszimpatikusabb fajta... értitek. A lépcsőház alapvetően csendes és tiszta, vagyis nincs büdös a vasárnapi kajaszagon kívül. Eleinte fű szagot lehetett érezni, napi 2x-3x keringett, most azonban mindenféle szag kering a szintemen, és csak akkor, amikor ő otthon van. Nehezen beazonosítható, picit édeskés (ami lehet éter, toluol), néha acetonos (ezt már lehet csak én képzeltem be), és az eddigi megfigyelések alapján akkor érezni, amikor otthon van. Valamelyik nap kiírtam egy cetlire, hogy oldja meg másképp a büdösítést. Másnap már nemcsak fűszag volt, hanem parfümözött fűszag. :D Azt hitte, megoldódik a probléma azzal, ha befújja illatosítóval.

Nem vagyok paranoiás ember, de megfordult a fejemben, hogy mi van ha mégis droglabor? Én azon kívül, hogy veszek egy légfrissítőt mást nem tudok csinálni. De maga a tudat, hogy esetleg ilyen lenne két ajtóval arrébb, az elég ijesztő. Arról nem beszélve, hogy a keletkező gázok nagyon veszélyesek és ártalmasak az egészségre.

Szerintetek mennyi ennek az esélye? És ha pl. ilyennel felhívnám a rendőrséget, akkor kinevetnének?

2021. ápr. 25. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy e-cigiz szív.
2021. ápr. 26. 06:48
 12/14 Metionin ***** válasza:
Vagy vízipipázik.
2021. ápr. 26. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:
A rendőrség az ilyenre ugrik, nem fog kinevetni. Jelentsd szerintem nyugodtan.
2021. ápr. 27. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem festik az ajtót?
2021. ápr. 28. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!