Egy nő miért nem válaszol mikor feltesznek neki egy kérdést? Többi lent.
Pl az exemnél is volt, hogy kérdeztem valamit és nem válaszólt a kérdésre.
A mostani párom is rendszeresen van , hogy nem akar válaszólni.
Pl utálom, ha a cuccaimhoz nyúl vagy nem a helyére teszi.
Megkérdezem, hogy miért nyult hozzá? Válasz nincs.
Hová tetted? Válasz nincs.
Egy lány ismerősöm rendszeresen mikor beszélünk, megigéri, hogy másnap is hívhatom mert szabin lesz.
Másnap hívom, nem veszi fel a telefont. Üzenetet küldök nem válaszol.
Egy volt munkatársőm akivel tökre jóban voltam mondta hogy a kis főnök terhes lett.
Elvileg nem volt boldog a kapcsolatában és anyagilag sem álltak jól. Ezért kérdeztem a kolléganőmet, hogyhogy bevállaltak egy gyereket hiszen se anyagilag, se máshogy nem voltak erősek.
Erre a kolléganőm teljesen ignorálta a kérdésem. Minden másra válaszólt, de erre nem.
Később újra rákérdeztem, minden másra válaszólt erre nem.
Ilyenkor mi zajlik le egy nőben?
Miért nem válaszól?
Tök alap, hogy ha kérdeznek válaszolok vagy,azt mondom nem tudom a választ vagy nem akarok válaszolni.
Mi az oka ennek?
"a te hozzászólásod az üdítő pozitív példa volt."
Áááh, leesett: rosszul zárójeleztem az egyenletet. Úgy értettem hogy szerinted úgy választottam párt, hogy állandóan perlekedjek, és nem is próbálok összecsiszolódni. Te meg - ha most már jól értem - úgy értetted, hogy a kérdező választott perlekedős párt, és ő nem próbál összecsiszolódni, ahogy viszont én igen.
Így másképp hangzik valóban. :D
Nem csak a pàromnàl figyeltem meg ezt. Több pèldàt is ìrtam.
Nem veszekszünk àllandòan a pàrommal csak ha hozzà nyùl a cuccaimhoz ès nem a helyère teszi.
Az összecsiszolòdàs nem abbòl àll, hogy a fèrfi alkalmazkodik a nőhöz 90%-ba, hanem a nőnek is kell tenni lèpèseket. Az èn esetemben, hogy a megszokott helyère tegye a cuccaimat vagy ne nyùljon hozzà majd èn elteszem.
Nem kell mindenben a tàmadàst làtni, hanem meg kell vizsgàlni, hogy mièrt ideges a fèrjem màr megint? Ja mert megint elpakoltam a cuccait a rossz helyre holott 100x megkèrt màr ès elmondta, hogy ne nyùljak hozzà..
A pàrkapcsatban is lehetnek szabàlyok amit mind a 2 fèlnek el kène fogadnia. Ha az egyik àllandòan megszegi akkor mièrt csodàlkozik azon, hogy a màsik mèrges..
Utolsò.
Itt is Magyarul Tettenhall fel a kèrdèst Magyaroknak.
Hàny nő vàlaszolt a kèrdèsre tàmadàs helyett?
A ne nyulj hozzà a cuccaimhoz vagy a rakd a helyère mondatokban mi az ami nem èrthető a nők szàmàra??
Könyörögnöm kène?
Te ùgy jò pàr nő it ùgy akarjàtok beàllìtani, hogy èn alpàri stìlusba n beszèlek a pàromhoz, meg mindenkihez aki nem vàlaszol a kèrdèsre. Neeeem!!!!
Bàrmennyire is engem akarsz rossznak beàllìtani, ha kèrdeznek vàlaszòlni kène ès nem bele làtni valami olyat ami nincs vagy csak a ti kèpzeletetekben
Sajnos azèrt viselkedtek ìgy mert nem akartok felekőssèget vàllalni a hibàitokèrt ès ilyenkor mindent bevettek, hogy az jöjjön ki, hogy a màsik a rossz, a màsik kèrdezett risszul, a màsik a hülye.
Ki pakolta rossz helyre a cuccokat?
Ki nem vette fel a telefont mikor ő mondta, hogy 2-kor hìvjam ès akkor hìvtam?
Ki nem tartja magàt a megbeszèltekhez?
De mindig oda jutunk, hogy na ès te, na ès a fèrfiak.. Hogy jön ez ide? A kèrdès nem erre vonatkozott. Tegyèl fel kèrdèst a fèrfiakròl ha akarsz, de ne itt.
VÀLLALJATOK FELELŐSSÈGET A TETTEITEKÈRT ÈS NE A MÀSIKRA MUTOGASSATOK.
Pàr fèfi itt leìrta, hogy az ő felesègük is sokszor teljesen abnormàlis magyaràzkodàsba, vitàba megy bele ahelyett, hogy vàlaszolna az egyszerű kèrdèsre Mièrt erre akarsz haza menni? Mert ma erre van kedvem menni.. ennyire egyszerű lenne, de a nők bonyolìtjàk.
Most biztos azèrt kèrdezi mert...
Nem nem azert!!!!!!!!Ez csak a te kèpzeletedben van, hogy azèrt ès elhiszed, hogy ez az igazsàg, de nem ez csak a te fejedben van!!!!!
Nagyon félrement ez a vita, pedig amúgy tényleg érthető mindkét oldala.
Hozok egy másik példát, amiben én a másik szereplő vagyok. Gyerekkoromban anyámat nagyon idegesítette, ha felnyitva hagytam a wc tetőt. Valamiért undorítónak találta, ha fel van nyitva a budi, és állandóan leb.szott, amiért nyitva hagytam.
Ez bennem elég vegyes érzelmeket keltett. Egyfelől elég apró dolgot kért, amit amúgy nem tart sokból megtenni. Másrészt viszont rohadt igazságtalannak éreztem, hogy az én szememben saját bogarasságát úgy állította be, mintha én mulasztanék el valami alap dolgot. Emiatt akármikor lecsuktam a budit, úgy éreztem, becsicskulok és meghazudtolom magam.
Ha szummázom a végeredményt, akkor az jött ki, hogy nem tudtam vitatkozni anyám érvelése ellen, ugyanakkor nem akartam neki eleget tenni. Azt csináltam, amit a csajod: igent mondtam, de nemet csináltam, aztán amikor ezzel szembesítettek, akkor összeszorított szájjal és ráncolt szemöldökkel kussoltam. Ez pedig anyámban ugyanolyan tehetetlenséget szült, mint a csajod benned. Hülyére véve érezte magát, és egyre jobban ordított velem.
Szerintem ez van a csajoddal is: valahol érti az igényedet, de úgy gondolja, hogy túlpörgöd és túlreagálod, és nem igazán akaródzik neki a szerinte túlzó elvárásaidnak eleget tenni. Ugyanakkor ezt nem tudja hogyan kommunikálja. Legszívesebben kitolná a szemed kiskanállal, de érvelni nem tud ellened, ezért a tehetlenségtől remegve kussol.
Irracionális viselkedésnek tűnik, de emberi léptékben tökéletesen érthető.
Kérdező, a nyelvi példa csak egy példa volt, ugyanilyen kommunikációs eszköztár a kommunikációs stílus. Ha leordítják valakinek a fejét, akkor erre van, aki úgy reagál, hogy visszaordibál, van, aki dacból csendben marad és csak azért sem mond semmit... stb. Nem kommunikálsz jól a pároddal, ez a lényeg, és ő sem veled. Nem értitek egymás kommunikációját, és ebből van állandó probléma. Csak ha sorozatban ilyen párokat választasz, akkor valahol benned is hiba van, hogy ezeket szúrod ki, és nem találsz olyat, akivel gördülékeny a kommunikáció.
A másik probléma a kérdéseddel, hogy több különböző dolgot veszel egy csokorba, pedig mindegyikre más a megfelelő válasz.
"Szerintem ez van a csajoddal is: valahol érti az igényedet, de úgy gondolja, hogy túlpörgöd és túlreagálod, és nem igazán akaródzik neki a szerinte túlzó elvárásaidnak eleget tenni."
Ha az tùlzò elvàràs, hogy ne nyulj a cuccaimhoz vagy ha màr hozzà èrsz akkor a helyère rakd akkor itt òriàsi bajok vannak mentàlisan.
Ha azt ìrtam volna, hogy elvàrom, hogy ő mosogasson ès nem mosogat akkor megèrtenèm a sok felhàborodàst mert azzal ràerőltetnèk egy olyan feladatot amit nem csak neki kell megcsinàlni. Mint ahogy nem csak ő mosogat, hanem èn is.
Pròbàlom felfogni ès befogadni a pèldàdat, de nem megy mert semmi logika nincsen benne. Kb csak az van benne, hogy azèrt se csinàlom ès nehogy màr nekem valaki megmondja, hogy mit tegyek. Pedig biztos vagyok benne, hogy anyukàd eleinte szèpen kèrt. Csak mert pàran azzal jönnek, hogy a stìlus..egy szimpla kèrès. Csak rengeteg nőben benne van az autòmatikus ellenàllàs, azèrt se, csak azèrt se, nehogy màr neked legyen igazad.
Lehet a nőkben van egyfajta kisebbsègi èrzès ès ezèrt akarjàk bizonygatni mindig, hogy ők jobbak..
Holott nem ellenfelek vagyunk.
Pl most, hogy mondod, mikor összeköltöztem a mostani pàrommal ki volt akadva, ha nem hajtottam le a wc-t. Kellet egy kis idő mìg megjegyeztem, de ma màr ezzel nincs gond, mert lehajtom a wc ülőkèt.
Micsoda különbsèg..
Mèg annyit a pèldàdhoz, hogy ha nem hajtod le a wc-t akkor mièrt nem lehet elmondani, hogy mièrt nem akarod lehajtani?
Bocs elfelejtettem, nem hajtom le mert nekem jò ìgy, nem hajtom le lexarok mindenkit nem alkalmazkodok senkihezsem..
Persze ezek is irritàlò vàlaszok, de legalàbb tudja az ember, hogy mièrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!