Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy viselitek ha valaki nem...

Hogy viselitek ha valaki nem válaszol egy általatok feltett kérdésre?

Figyelt kérdés

Ami titeket érdekel de a másiknak kellemetlen arra válaszolni vagy egyéb ok miatt nem válaszol rá inkább és figyelmen kívűl hagyja? Én elég kiváncsi jellem vagyok, és van hogy egy társaságban felteszek valakinek egy kérdést, de az nem válaszol, inkább úgy tesz mintha semmit nem kérdeztem volna, és tereli a témát. Nem akarok kérdezősködni, hogy na most erre miért nem válaszol mert lehet, hogy neki kellemetlen és akkor én lennék a bunkó, de engem viszont majd megöl a kiváncsiság és kifejezetten aggaszt ha nem kapok választ bármilyen kérdésemre és nehezen lépek túl rajta.

Nem azért mert esetleg a másik titkol valamit, sokkal inkább mert frusztrál ha valaki nem válaszol a kérdésemre. És vannak olyan kérdések amikre nem tudok rákérdezni később se, mert a beszélgetés témájához kapcsolódik, és utána napokkal vagy hetekkel már nem térek vissza rá mert addigra már nincs jelentősége, de abban a percben idegesít, hogy nem válaszol a másik. Mit tegyek, hogy kevésbé érdekeljen és túltegyem magam az ilyeneken?

2021. okt. 12. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Így.
2021. okt. 12. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer egy ilyen kotnyelest kiosztottam.Megkérdezte miert nincs gyerekünk. Megàllt a kes a levegoben. Tételesen elmagyaraztam neki hogy miért szuletett halva a lanyom. Elotte mindig azt mondtam, hogy a modszert tanulmanyozzuk.
2021. okt. 12. 15:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Itt mindenki fogyatékos és diszlexiás vagy csak trollkodtok? Nem baj, ha normálisan nem válaszol senki majd kiírom újra a kérdést.

Nem a gyakorira gondoltam, hogy az ITT feltett kérdéseimre nem válaszol senki, hanem a valóságra.

2021. okt. 12. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Én is a valosagra gondoltam.
2021. okt. 12. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

"Elég kíváncsi jellem vagyok"

Például milyen dolgokra vagy kíváncsi, amire mások nem válaszolnak?

Egy ismerősöm a túl magánjellegű, túl intim kíváncsiskodásával kergetett az őrületbe. Mikor vesztettem el a szüzességemet, megbeszéltem-e anyámmal, miért nem? Konkrétan a szexuális életem egészen nyers részleteibe is belekérdezett, ha olyanja volt. De nem csak a szexszel kapcsolatban volt ilyen (csak ezzel akasztott ki a legjobban), hanem jelentéktelenebb dolgokat is olyan pontossággal akart tudni, mintha ő is ott lett volna, vagy mintha a bőrömben lenne. Kivel milyen kapcsolatban vagyok, mit érzek ilyenkor, mit gondolok olyankor? Mint egy őrülten pletykás vénasszony, aki mindenkiből mindent ki akar húzni, hogy csámcsoghasson rajta, csak ő nem annyira csámcsogásra használta az infót, hanem megszállottan szívta magába mások magánéletét. Mindenkivel ilyen volt.

Nem is tudom mihez hasonlítani, para volt. Azt éreztem, legszívesebben mindenkinek bekamerázná az otthonát, ha lehetne, még a gondolatait is, és nézné, mindig.

Ha ő tette volna fel ezt a kérdést, neki csak annyit tanácsolnék, hogy leszarom hogy érzi magát, egyszerűen csak ne legyen egy abnormális f@$z.

2021. okt. 12. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Semmit, mert nem teszekk fel ilyen kérdéseket én sem, ez olyan small talk-os majomság.
2021. okt. 12. 19:54
 7/7 A kérdező kommentje:

7, semmi intim dologra nem vagyok kiváncsi, a szexuális élete mindenkinek tabu, nem kérdezgetem őket róla. Inkább jelentéktelenebb kérdéseket teszek fel, pl ezt most hogy érted, mire értetted, mit gondolsz rólam/róla, miért csinálod ezt, ilyen jellegű kérdéseim vannak, engem érdekel valamiért, de van aki ezekre nem válaszol mert nem akarja velem megosztani bizonyos okból kifolyólag. Nem is az, hogy annyira nagyon érdekelne az életem árán is, csak az frusztrál és nem hagy nyugodni hogy ezekre miért nem válaszol valaki. Én meg nem akarok senki agyára menni azzal, hogy kérdezősködöm "erre most miért nem válaszolsz, válaszolnál?" szóval inkább csak magamba emésztem, hogy nem kaptam választ és azon agyalok miért zárta ki a kérdésemet a másik.

Lehet, hogy túl tolakodónak tartanak, és úgy vannak vele mi közöm hozzá, de akkor mondaná ezt, vagy, hogy nem akar válaszolni, de úgy tenni mintha meg se hallotta volna azt nem tudom hova tenni.

2021. okt. 12. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!