Miért nem válaszol?
Figyelt kérdés
Ti általában miért nem válaszoltok cseten, ha rátok ír valaki?
Tegyük fel ismeritek egymást. Például kollégák vagytok (vagy voltatok).
2020. dec. 10. 16:00
A kérdező szavazást indított:
hülyeség a kérdés
nem bírom a kérdező személyét
nincs időm rá
haragszom rá
nincs kedvem hozzá
egyéb (kifejtem)
16 szavazat
1/3 anonim válasza:
Több oka is lehet
Nem érdekled
El van foglalva mással
Több idő kell neki, hogy fejben megfogalmazza a választ
Fáradt
2/3 anonim válasza:
Általában nincs időm és nem érek rá, illetve előfordult már, hogy ha azonnal válaszolok, akkor sokan úgy veszik, hogy máskor is írhatnak nekem nyugodtan, mert én azonnal válaszolok. Nekem viszont a munka ott véget ér, ahogy kilépek a melóhelyről, szóval nem szeretem amikor a maradék időmben is zaklatnak. Így aztán van, hogy csak egy idő után válaszolok.
3/3 anonim válasza:
Velem általában mindig elő fordul hogy ohh majd később válaszolok és félre húzom az üzenetet.Ebből a később válaszolokbol az szokott lenni hogy 5-6 óra múlva válaszolok vagy fél nap múlva.Az is meg esik hogy másnap napközben jut eszembe hogy nem válaszoltam. Tudom ez bunkóság de ilyen vagyok. Szerencsère a barátaim így fogadnak el és az lenne a fura nekik ha egyből válaszolnèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!