Vajon mi az oka annak a viselkedésnek, hogy valaki kiír ide fel egy kérdést arról, hogy értelmetlen az élete, viszont a privát üzenetre meg nem válaszol?
A minap láttam egy ilyen kérdést, a felhasználói nevéből ítélve lány volt. Semmilyen dolgot nem írt a kérdése alá, egy szót sem, hogy miért érzi rosszul magát, csak az élete értelmetlenségére utalt a kérdésében. De azért mi jöjjünk rá, hogy vajon mi a baja. Már önmagában ez elgondolkodtató. Aztán úgy döntöttem, hogy írok neki privátban, hátha visszaír valamit. De nem írt semmit.
Kérdezem én: vajon miért csinálja ezt valaki? Értem, hogy jólesik kiírni magából a bánatát, még ha csak ennyit írt is. De ha már kiírta, miért nem fejti ki legalább privátban egy őszinte érdeklődőnek, hogy vajon mi nyomja a lelkét? Sosem fogom megérteni az ilyen embereket.
Ez csak siránkozás. Semmi értelme.
"Miért fáj a fejem?"
Semmi magyarázat. Na? Lehet vérnyomás, agydaganat, megszállta egy lidérc az adott embert, bármi. Nem is szoktam válaszolni azokra ahol nincs magyarázat, mert tudom, hogy nem igen lesz benne mondanivaló akkor sem, ha földön csúszva könyörgünk érte. 10/1 volt az, aki két mondatban hajlandó volt ilyen kérdésnél leírni, hogy mégis mi a magyarázat az 5 szóhoz amit megfogalmazott nekünk kérdőjellel.
3:
Rendes tőled hogy figyelsz. Nagyon rosszul tud esni amikor segítő privátra nem is reagálnak. Utólag azért írj nekik.
#4 De ennek mi értelme van?
#6 Meg ennek is mi értelme? Ennyire unatkozik netalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!