Hany napot tudnal megbocsatani a jo/legjobb baratodnak, ha nem valaszol vissza az uzenetedre?
Elolvasta az uzenetet pl, allandoan jelen van kozossegi mediaban stb, mi az a maximum hatar, amire azt mondod: na jo, ez mar tulzas?
Egy het? Egy honap?
Milyen üzenet? Konkrét kérdés? Mivel kapcsolatos?
Sok üzenetre nem kell feltétlenül válaszolni. Ha én pl. valamit közlök üzenetben (mittomén: életem legjobb pizzáját sütöttem ma!!!), akkor nem várok rá egy "oké"-t.
Ha kérdezek, választ azt várok, de előfordulhat, hogy az ember elfelejt rá válaszolni, magamból kiindulva van, hogy megnyitok egy üzenetet, mondom "majd később válaszolok, mert most nem érek rá" (mert a kocsiban ültem és épp a piros lámpánál ugrott fel, vagy munka közben, vagy épp, mikor épp nálam volt a telefon mielőtt fizettem a boltban) és totál elfelejtem később.
Szóval itt azért nagy jelentősége van annak, hogy milyen üzenetről van szó, mert szerintem egy "szerinted cuki ez a nadrág?" kérdésen én nem pöccennék be a legjobb barátomnál.
Utolsónak igaza van,az üzenet tartalmától is függ. Én sem érzem magam annyira közlés kényszeresnek,hogy még arra is válaszoljak,amire nem lehet,csak egy szót max,de akkor meg bunkó leszek...
Én azért nem szívom fel magam,én is járok úgy sokszor,hogy megnézem az üzenetet,de éppen szaladni kell a gyerekhez,vagy bármi sürgős dolog,aztán meg kimegy a fejemből. Ha meg valaki azért nem ír vissza,mert nem érdeklem,azon én se rágom magam. Egyedül azt nem tudom elnézni,hogy a legjobb barátomnak hitt ember,konkrétan egy szó nélkül teljesen elvágta magát,se jelölni nem tudom,se üzenetet írni neki,mert mindet tiltotta. Na ha egy ilyen úgy döntene,hogy mégiscsak visszatántorog...na ott már neccesebb a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!