Vajon mi az oka annak a viselkedésnek, hogy valaki kiír ide fel egy kérdést arról, hogy értelmetlen az élete, viszont a privát üzenetre meg nem válaszol?
Figyelt kérdés
A minap láttam egy ilyen kérdést, a felhasználói nevéből ítélve lány volt. Semmilyen dolgot nem írt a kérdése alá, egy szót sem, hogy miért érzi rosszul magát, csak az élete értelmetlenségére utalt a kérdésében. De azért mi jöjjünk rá, hogy vajon mi a baja. Már önmagában ez elgondolkodtató. Aztán úgy döntöttem, hogy írok neki privátban, hátha visszaír valamit. De nem írt semmit.
Kérdezem én: vajon miért csinálja ezt valaki? Értem, hogy jólesik kiírni magából a bánatát, még ha csak ennyit írt is. De ha már kiírta, miért nem fejti ki legalább privátban egy őszinte érdeklődőnek, hogy vajon mi nyomja a lelkét? Sosem fogom megérteni az ilyen embereket.
2020. jún. 29. 23:50
11/17 A kérdező kommentje:
#10 Rögtön privátban írtam, de majd írok a kérdése alá is. Szerintem nem valószínű, hogy ott is írni fog valamit.
2020. jún. 30. 00:29
12/17 anonim válasza:
Van egy ember amúgy aki rendszeresen ír. 30 körüli vagy már el is múlt, sokat bántották régen nem tudni mivel, nincs értelme az életének, de nem is akar élni. Erről mindig feltesz egy kérdést de akárha nyszor valaki ír egy megoldást ő azt mondja hogy neki már úgyis mindegy. Semmi értelme a kérdésének mert egyetlen választ se fogad el, cska hajtogatja higy rajta nem lehet segíteni. Szerintem csak ide jár panaszkodni.
13/17 A kérdező kommentje:
#12 Hogyha azt írja, hogy rajta nem lehet segíteni, akkor tényleg nincs értelme az ő kérdésének sem.
2020. jún. 30. 09:27
14/17 anonim válasza:
15/17 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes, eleinte még írt, úgy látom. És nem tegező formában ír, ez is érdekes. Valamiért elhallgatott, pedig nyugodtan leírhatta volna a választ az eddigi utolsó kérdésre is.
2020. júl. 3. 23:14
16/17 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen emberek ezek szerint.
2020. júl. 3. 23:18
17/17 anonim válasza:
Lehet hogy privátban küldte el, de akkor is fura. Olvasni is rossz hogy ennyire szenved valaki, olyan mintha bízna valamilyen csodában azzal hogy ide írogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!