Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak b*nkó emberek?

Miért vannak b*nkó emberek?

Figyelt kérdés

2023. jún. 21. 23:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak elég a trollszekciót megnézni itt. Értelmetlen, gusztustalan.
2023. jún. 26. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Így vezetik le a bennük uralkodó feszültséget és stresszt. Ha másokkal tahón viselkednek, enyhül a belső fájdalmuk, rosszabb esetben még élvezik is. Az ilyen embereknek általában nincs rendben a mentális egészségük és/vagy a családi háttérük. Ha nem is konkrétan ez a két dolog az oka, mindig van neki valami kiváltó tényezője.
2023. jún. 26. 21:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Amikor én voltam középiskolás, akkor épp abban az évfolyamban, amiben én is jártam, ugyanarra a szakra két osztályt is indított a diri, hogy növelje a fejkvótát. Nem is ez ennek a lényege, később maga is szembesült azzal, hogy ez alapján olyan embereket is felvett, akiknek nem lett volna ott a helye. A kategorizálás idegen nyelv tanulása alapján történt, (amivel én sosem értettem egyet) , nem pedig tanulmányi átlag szerint. A lényeg a lényegben, hogy a mi osztályunkban több unintelligens tömörült, mint a másikba. Ezek az emberek, - tisztelet a kivételnek - , nem akartak tanulni, csak a mások sértegétésében élték ki az otthonról hozott példát, feszültséget. Ennél még rosszabb az is, hogy sokan attól voltak menők mások tekintetétében, ha jól bunkóztak, vagy még divat volt vissza nem köszönni a másiknak. Amikor már főiskolára jártam, már nem tapasztaltam ezt, legfeljebb egy-egy tréfás heccelést, szívatást, de porig alázó bunkózást nem.
2023. júl. 6. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!