Titeket be szoktak találni unatkozó emberek? Ha igen, hogyan kezelitek ezt a helyzetet?
Mi tesómmal mindig azt csináljuk hogy akkor jön ránk a beszélgethetnék, amikor éppen a másiknak négyoldalas tételt kell tanulnia, vagy TZ-re készül, ilyenkor azt szoktuk, hogy megvárjuk amíg a másik megtanul, és inkább fennmaradunk akár éjfélig is, mint hogy egyedül hagyjuk a másikat a problémáival. De mondjuk olyan is volt hogy máshol volt edzésünk tesómmal, és nekem van egy makroszakadás a térdszalagomon, ezért nagyon fáj, főleg lépcsőzésnél, erre az edzőm felküldött a hatodikra hogy vigyem fel a pulcsimat (amit amúgy bárhova le tudtam volna rakni), és egész edzésen b@szogatott szóval aznap már nagyon szét voltam lelkileg, aztán amikor buszoztam haza megnéztem a Krétát, és be volt írva egy tesi 1-es, mert sokan nem viselkedtek, és kollektív büntetést kaptunk. Akkor bátyámnak négyjegyes angol
TZ-re kellett tanulnia, de amikor látta rajtam hogy nagyon össze vagyok zuhan a, akkor közölte, hogy őt nem érdekli hogy hányast kap, mondjam el hogy mi nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!