Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak b*nkó emberek?

Miért vannak b*nkó emberek?

Figyelt kérdés

2023. jún. 21. 23:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Pl folyamatosan stresszelnek valamin, és így vezetik le
2023. jún. 21. 23:32
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Mert megtehetik.

Amúgy nálunk olyan a közeg, hogy ez alap szinte. Nálunk pl. melóban van olyan, aki nagyon bunkó, akár meetingen is. Nem történik semmi, csinálhatja nyugodtan, a felettesei nem foglalkoznak ezzel.

2023. jún. 21. 23:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos, ezt többször megtapasztaltam!
2023. jún. 21. 23:33
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
Mert nem tul jo vilagot elunk.
2023. jún. 22. 00:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában a saját frusztrációikból ered.Ezzel inkább csak az a probléma,hogy sokszor nem a megfelelő emberen vezetik le.
2023. jún. 22. 07:15
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Én egy csóri nőrokonomról tudok beszélni, egyszerűen fel nem fogom az agyműködését.

Mindenen megsértődik, túlérzékeny, agresszív, kb ha eszembejut, el van rontva a napom.

Nem igazán értem a motivációt, mi dühíti, mitől frusztrált, de egy normál embert ha idegesít valami, avval nem foglalkozik többet....elvileg.

Rejtély, komolyan.

2023. jún. 22. 07:24
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

A miértre nem tudjuk a választ, csak azt hogy ezek az emberek a saját keserűségüket kivetítik másokra és ez bunkóságban nyilvánul meg. Talán azt akarja hogy mások is rosszul érezzék magukat.

Vagy pl egy bunkó pénztáros, mindegy milyen az emberekkel mosolygós vagy bunkó akkor is megkapja a fizetését. Akkor miért erőltesse meg magát, ha kimutathatja a valós személyiségét.

Én ezt valahogy így tudom megfogalmazni neked kedves kérdező.

2023. jún. 22. 10:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Többnyire ettől képzelik magukat "versenyképesnek" az ügyeletes farönkök!

Ha már sikerült bukdácsolva elvégezniük az OKJ-s Gonosz Törpe képzést, elengedhetetlen vágyat éreznek a megszerzett tudás rendszeres alkalmazására.

2023. jún. 22. 11:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintük ettől jobban érvényesülnek.
2023. jún. 22. 17:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert örömüket lelik a bunkóságban, az kielégítő éppen számukra. Mert a tett, az ember amit megszolnak nincs éppen hasznukra / ellenkezik az ő vágyaikkal, érdekükkel.
2023. jún. 24. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!