Miért vannak b*nkó emberek?
Mert megtehetik.
Amúgy nálunk olyan a közeg, hogy ez alap szinte. Nálunk pl. melóban van olyan, aki nagyon bunkó, akár meetingen is. Nem történik semmi, csinálhatja nyugodtan, a felettesei nem foglalkoznak ezzel.
Én egy csóri nőrokonomról tudok beszélni, egyszerűen fel nem fogom az agyműködését.
Mindenen megsértődik, túlérzékeny, agresszív, kb ha eszembejut, el van rontva a napom.
Nem igazán értem a motivációt, mi dühíti, mitől frusztrált, de egy normál embert ha idegesít valami, avval nem foglalkozik többet....elvileg.
Rejtély, komolyan.
A miértre nem tudjuk a választ, csak azt hogy ezek az emberek a saját keserűségüket kivetítik másokra és ez bunkóságban nyilvánul meg. Talán azt akarja hogy mások is rosszul érezzék magukat.
Vagy pl egy bunkó pénztáros, mindegy milyen az emberekkel mosolygós vagy bunkó akkor is megkapja a fizetését. Akkor miért erőltesse meg magát, ha kimutathatja a valós személyiségét.
Én ezt valahogy így tudom megfogalmazni neked kedves kérdező.
Többnyire ettől képzelik magukat "versenyképesnek" az ügyeletes farönkök!
Ha már sikerült bukdácsolva elvégezniük az OKJ-s Gonosz Törpe képzést, elengedhetetlen vágyat éreznek a megszerzett tudás rendszeres alkalmazására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!