Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rettentően türelmetlen és...

Rettentően türelmetlen és mérges vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nagyon hamar feltudnak húzni, nagyon ideges tudok lenni. Ha olyan szituáció van, akkor csak flegma és kicsit bunkóbb leszek, próbálom azért tartani magam nyilvánosan. Ha más emberek között vagyok, akiket régebb óta ismerek például, akkor simán dühös leszek és veszekszem is.

Nagyon sok mindentől kiakadok viszonylag hamar, az emberektől már néhány megszólalásuk után is. Idegesítenek nagyon az emberek, teljesen feszült vagyok és nem akarok velük beszélni, se semmit úgy általában.Nagyon sok buta ember van, nagyon sok primitív és irritáló, rosszindulatú ember. A tömegközlekedésen kb. tömeggyilkos hajlamaim vannak, amikor beáll az arcomba valaki, vagy lökdösnek. Értelemszerűen senkit nem tudnék meggyilkolni, de nagyon nagyon frusztált vagyok és rettentő hamar felidegesítem akár magamat, akár mások engem (nem mindig szándékosan gondolom.) Amikor elszakad a cérna, akkor megesik, hogy kisírom magam, próbálok utána egy pozitív hullámmal újraéledni, de nem sok sikerrel. Szeretnék kedves lenni és jó lelkű, pozitív kisugárzású valahol a lelkem mélyén, de nem megy. Van bennem egy állandó feszültség.

Azt gyanítom, hogy az életemben lévő kurdok az egyik okai, annak hogy mit érzek. De sajnos ezeken változtatni már nem tudok. Ha valahol félre megy valakinek az élete akkor már nem lehet helyrehozni. Gondolok itt most a továbbtanulásra, munkahelyre, párkapcsolatra például. Utálom a munkámat, a szakmámat, ha lehetne mást tanulnék, de már késő váltani. Úgy eléggé laposnak és unalmasnak érzem az életem, voltak vágyaim, de sajnos nem tudtam őket megvalósítani. Úgy érzem hiába gürizek sosem fogok egyről a kettőre jutni. Ez nem az a hely, ahol tisztességes munkával halad az ember előre. Egy helyben állok és csak azt látom, hogy más két fűszálat nem tesz keresztbe, mégis pl. körbeutazza a világot, nem tudom miből persze, de én meg évek óta nem jutok el olyan helyre, ahova régóta vágyom, mert hiába dolgozom, mint az ökör nem elég semmire. Van amúgy diplomám, de az albérlet árak, a megélhetés miatt sajnos minden pénz elúszik szinte, pedig ahhoz képest nem is durván sz@r a fizetésem. Irigység is van bennem, szégyenlem leírni, de ez az igazság. Igazságtalannak érzem az életet.Teljesen kihalt belőlem már minden érzés szinte, szeretnék újra olyan lenni, mint gyerekként amikor voltak terveim, hogy majd ez leszek, az leszek, ide megyek ezt fogom csinálni stb. A motivációm felnőtt koromra teljesen elveszett.

2023. jún. 11. 23:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Pszichológus, ha az nem tetszik, akkor coach az életvezetési problémádra, és mindenképp pszichológus, vagy ha nagyon ellenzed, akkor youtube az indulatkezelési problémád javítására.
2023. jún. 11. 23:17
 2/12 A kérdező kommentje:
*kudarcok
2023. jún. 11. 23:18
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Kiégtél, pszichológus tud segíteni.
2023. jún. 11. 23:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem ellenzem egyiket sem, eszembe jutott már nekem is, de olyan drágák, hogy azt nem lehet győzni. Egy alkalom kb. 15-20 ezer vagy több, huzamosabb ideig ez rengeteg pénz.
2023. jún. 11. 23:44
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Pénz nélkül nem fog menni. Akkor leszel nyugodt, ha tudsz tisztességesen félretenni minden hónapban, ha haladsz elöre. Válts munkát. Kamionsoför külföldön, állítólag jól fizet.
2023. jún. 11. 23:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Kamionos jogsi több millában van, mire megszerzi valaki azokat a komoly “szinteket”, amiket már vezethet. De köszi a tippet azért.
2023. jún. 11. 23:59
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Kognitív viselkedésterápia könyv dühkezelős kötete. A zöld.
2023. jún. 12. 03:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyenge az idegrendszered. Ezt örökölhetted is és ronthatott rajta a nevelésed és a sok stressz is, ami ér téged.

Ha változni szeretnél, szedj MagneB6-ot és menj el pszichológushoz!

2023. jún. 12. 11:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok, miért lettem lepontozva? Ez tényleg segít. Nem csak dühkezelés van benne, hanem stresszoldás, agresszió feloldása, stb is.
2023. jún. 12. 14:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Én felpontoztalak, 9-es, amúgy 8-as vagyok.
2023. jún. 12. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!