Mennyire haragszol a fiatalkori/fiatalabb énedre? Mérges vagy azért, mert nem tudtad megtenni azokat, amiket meg szerettél volna?
Figyelt kérdés
Mi gátolt meg abban, hogy végrehajtsd ezen álmaidat, céljaidat?2021. szept. 16. 15:27
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok mérges, mert amit nem tettem meg, az nem kizárólag rajtam múlt.
2/8 anonim válasza:
Én fordítva vagyok, de nem haragszom magamra. Néha elgondolkodok egy-egy dolgon, hogy akkor, fiatalabb koromban miért tettem azt, amit akkor megtettem? Nyilván azért, mert fiatal voltam és bohó. Ha akkor rendelkezek a mai eszemmel és értékítéletemmel, nem tettem volna meg.
3/8 anonim válasza:
Két dolog miatt haragszom magamra!
Az egyik, hogy ingatlan helyett autót vettem.
A másik pedig, hogy elszalasztottam egy gyönyörű lányt, mert beszari voltam. Azóta sem volt dolgom olyan nővel.
4/8 anonim válasza:
Igazából az egyetlen amit bánok, és amiért talán egy kicsit haragszok az hogy abbahagytam a zeneiskolát.
Most már mindegy.
5/8 anonim válasza:
A mostani a lusta dög, nem a régi énem.
6/8 anonim válasza:
Én is inkább a mostani énemre vagyok morcos, de több dolog miatt.
A fiatalabb énemre viszont azért, mert nem hajtottam meg kellően a németet, csakis az angolra fókuszáltam, valamint gimi közepéig nem igazán volt szociális életem..
7/8 anonim válasza:
Én nem haragszom, olyan kis aranyos, ártatlan,naiv volt a régi énem. Talán egy dologra gyúrnék rá, ha visszamehetnék, ez pedig az idegen nyelv. Méghozzá általánostól. A másik dolog, erre azért kicsit haragszom, hogy lecsúsztam az Erasmusról, de az részben önfejűség is volt. És, hogy igenis el kellett volna mennem egy évet vagy félévet vagy akár a nyarat önkénteskedni vagy babysitterkedni skandináv országokba, de én túl kényelmes voltam.
8/8 anonim válasza:
Tizenéves énemre haragszom kicsit, de nem konkrét célokról van szó (mint pl a tanulás stb) hanem hogy szociális szorongásom miatt kimaradtam minden középiskolás, és utána lévő szórakozási lehetősségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!