Az öregebb emberek (nénik, bácsik akik 65-70 felett vannak) akik barátok, vagy éppen csak összeismerkednek valahol, szoktak egymásnak régi fiatalkori sztorikat mesélni?
A bácsik pl. arról, hogy ki hány csajt szedett fel, és milyen extrém helyen csinálták stb.
A nénik pedig, hogy mennyire odavoltak értük a fiúk stb.
Most azt fogjátok hinni, hogy erre gerjedek. Csak szimplán kíváncsi vagyok, hogy ha én öreg leszek, akkor fogok-e ilyeneket csinálni a kortársaimmal.
Szerintem igen.
Biztos mesélik, hogy hány lánynak udvaroltak, vagy hányan udvaroltak nekik.
Hogy extrém helyen csinálták volna, azt nem hiszem, hogy jellemző témájuk lenne, azért annál a generációnál eléggé tabu tema a szex.
Elnézést az "off"ért de
Eszembe jutott az a vicc hogy:
Nagyapa mesél az unokáknak.
- Tudjátok, mikor vadásztam, lőttem egy szép nagy szarvasbikát. Nem tudtam egyedül elhozni az egészet, gondoltam levágom a combjait. Az egyik combját feltettem az egyik vállamra, a másikat a másik vállamra.
Közben csengetnek,nagypapa kimegy. Jött a postás, aláírt, fizetett majd visszajött.
- Hol tartottunk?
- Hát ott,hogy két szép comb volt a válladon.
- Ja igen, és akkor csak nyaltam, nyaltam.
Az átlag magyarról nem tudom elkepzelni.
Biztos vannak ilyen különc emberek, akiknek az egész élete szabadszellemű volt, de szomszéd Pista bácsi és Mari néni nem teregeti ki a szennyest ilyen szinten.
-Laci bácsi! Látott már parabola antennát?
-Óóóó...legénykoromba ettem is olyat!
-De Laci bácsi,azt nem lehet megenni, fémből van!
-Ja!Akkó' csak láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!