Az öregebb emberek (nénik, bácsik akik 65-70 felett vannak) akik barátok, vagy éppen csak összeismerkednek valahol, szoktak egymásnak régi fiatalkori sztorikat mesélni?
Figyelt kérdés
A bácsik pl. arról, hogy ki hány csajt szedett fel, és milyen extrém helyen csinálták stb.
A nénik pedig, hogy mennyire odavoltak értük a fiúk stb.
Most azt fogjátok hinni, hogy erre gerjedek. Csak szimplán kíváncsi vagyok, hogy ha én öreg leszek, akkor fogok-e ilyeneket csinálni a kortársaimmal.
2020. okt. 18. 22:50
11/15 anonim válasza:
Nézzétek meg a Szerelempatak című dokufilmet, fent van Youtube-on! :)
Meglepődtök hogy milyen szabad szelleműek az idősek :)
12/15 anonim válasza:
Teljes mértékben. A múltra sokkal jobban emlékeznek.
13/15 anonim válasza:
Az, hogy te fogsz-e ilyet csinálni, rajtad múlik, ezt nem is értem.
14/15 anonim válasza:
Hozzáteszem, remélem, engem elkerülnek majd az ilyenek, sehány évesen nem érdekel, ki hol baszott.
15/15 anonim válasza:
- Nagymama, te ültél már trojkán?
- Az meg mi?
- Egy orosz fa szán.
- Ó, hát egy orosz f*szán én többször is ültem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!