Annyira mérges vagyok. Hogyan nyugodjak le?
Egy olyan embernek kedveskedtem, aki engem kiderult, hogy totál lenéz. Én mindig meghallgattam a problémáját, ő sosem az enyémet. Ha meg is hallgatta, mindig letudta annyival hogy sz ard már le.. Szülinapjára vettem neki ajándékot, ő az enyémre nem.. Ami pedig tegnap történt..
Eléggé kiborultam, ő meg kB kirohogott, hogy hulyesegen akadok ki. Pedig nem volt az. (egy ismerős beszolt nekem és elég rosszul esett ).. Aztán rajottem hogy mekkora egy balek vagyok, hogy ilyen embernek kedveskedtem. Nem tudok megbocsatani magamnak... 25N
Azzal, hogy idegesíted magadat azzal jobb lesz? Csak feleslegesen stresszeled magadat. Zárd ki az életedből. Foglalkozz magaddal vagy más olyan személyekkel akik fontosak neked. Ja és próbálj nem egy irányú kapcsolatokat kiépíteni (vagyis ha csak kihasználnak azokat az embereket hanyagold).
Ami a múltba történt az ott is marad. Megváltoztatni nem lehet, de el engedni igen, hogy a jövő jobb legyen, mint a jelen.
Egyszerűen el kell fogadnod hogy ez már megtörtént, nem tudsz rajta valtoztatni. Ne hibaztasd magad, semmi értelme. Tanulj belőle és lépj tovább. Nekem hasonló helyzetben ez nagyon is bevált.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!