Csak nekem ilyen unalmas az életem? Én unok meg mindent ilyen hamar? Meg leszek ilyen mérges apróbb dolgokon?
Depressziósan hangzik.
Sportolsz valamit aktívan?
Ugyanez van sajnos velem is.
Ugyanígy nincs semmi felé érdeklődésem, motivációm,akaraterőm. Én is unom az életem, nem tudok magammal mit kezdeni. Unalmas körforgás az életem.
Szóval igen. Szoktam így érezni. Csak mindig.
Első: Sportoltam szabadidőmben, és elég jól is haladtam még sokan mondták hogy csatlakoznak hoznám, de meguntam egy idő után... már már megőrjített annyira ráuntam szóval abba hagytam. Most suli mellett is elkezdtem sportolni, de ez más, és ez csak ilyen kötelező dolog. Nem depresszió vagyis nem tudom nem igazán érzem intenzíven letörtnek magam mint ahogy szerintem szokták ilyenkor az ilyen emberek érezni magukat.
Negyedik(Van egy ilyen film is, aki nem látta annak ajánlom): Szomorú amit írtál, de sajnos igaz. Kitartást neked is!
Igazából az is elég lenne ha olyasmi dolgok feldobnának hogy kirándulás meg ilyen apróbb dolgok. Mikor mondja a családom, hogy milyen jó elmenni kirándulni mégha csak nem is messzire, de legalább szétnézel egy élmény az egész. Általában értetlenül hallgatom, hogy ebben mi olyan jó. Jártam én is velük egy ideig, de mindig ott volt az az érzés, hogy én ezt nem is élvezem. Mondanom sem kell az utóbbi 10-20 ilyenen én nem is voltam. Mostanában meg amit nem akarok megcsinálni azt nem is csinálom. Vagy valami apróbb dolog is megtenné nekem mint régen. Mikor alig vártam hogy haza érjek ezt csináljam vagy azt csináljam. Most már kb sehova nem vágyok mivel tudom pontosan, hogy mindig ugyanaz az érzés fogad. Vagyis a semmi, semmi nem fogad. Mivel nem élvezem. Ettől függetlenül van mikor ráveszem magam, és bele vágok új dolgokba hátha, de sajnos ugyanaz fogad mindig.
Aki ugyanígy van ezzel annak kitartást, és ha talál vagy már talált(?) valaki megoldást az ha megosztaná velünk biztos vagyok benne, hogy mindannyian értékelnénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!