Ha hajléktalanságra kényszerülnél, de még lenne pénzed elutazni külföldre, Magyarországon vagy a határon túl próbálnál szerencsét, mint hajléktalan?
Én maradnék itthon és utolsó fillérjeimből a "mennyország tourist"-ra váltanék egy jegyet. Ugyebár még az ilyen utolsó utakhoz is kell valami eszköz, azt mindenki fantáziájára bízom, hogy pontosan mi lenne az.
A másik, kissé kevésbé sötét, de szintén mennyországhoz kapcsolódó ötletem az, hogy beállnék egy szerzetesrendbe, nyelvi okokból erre talán itthon lenne a legtöbb esélyem. Igyekeznék olyat választani, akik az egész napos imádság mellett valamit csinálnak is (szegények/betegek segítése stb.).
Meg vagyok keresztelve, bérmálva, nem vagyok nős, nincs gyerekem stb., szóval elvileg akár be is vehetnek...
Magyarországon is rakás hely van, ahol adnak szállást a gyárak.
Mellé a fizetés se rossz, 350-400.
Tehát, aki akar, az meg tud lenni.
A szerzetesrend se lenne rossz. Beállnék apácának reformátusoként. Jobban szeretnek az ortodoxok közé beállni mert abba hiszek de a római katolikus kolostor se lenne rossz.
Csak nálunk ingyen nem is vesznek be kolostorba meg nézik a pszichikai egészséget. Ha beteg vagy nem vesznek be. Akkora szerencsém nem volna hogy Tanacuba kerüljek ördögűzésre mert a film említi hogy a lányt pénzért vették be amit az arvahazbol kapott. Ha hajléktalan volnék honnan volna belépőm a kolostorba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!