Az emberek nagy részével nem vagyok egy hullámhosszon, nem tudok velük érdemi kommunikációt folytatni, miért lehet ez? Viszont van pár, akivel megértjük nagyon jól egymást.
Figyelt kérdés
Kevés emberrel jövök csak ki, de azokkal igazán, de a legtöbbel kín számomra az együttlét, azt se értem sokszor miről beszélnek, mintha teljesen más dimenzióban lennének.2023. jún. 8. 16:15
11/14 anonim válasza:
Sehogy. Valakivel vagy megtalálod a hangot, vagy nem.
12/14 A kérdező kommentje:
11-es nekem is ez a véleményem, de ha nem így van nyugodtan leírhatja ide valaki.
2023. jún. 8. 20:40
13/14 anonim válasza:
Azzal kell ismerkedni, barátkozni, akivel megvan a kompatibilitás.
14/14 anonim válasza:
Ez a téma a minap kezdett el engem is foglalkoztatni, mert jól besültem, amikor odamentem egy régi ismerősömhöz, nos nem tudtam kipréselni magamból kb semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!