Ha egy társaságban egy ember nem mozog egyazon "hullámhosszon" a többivel akkor abból nem lesz kölcsönös szimpátia, de miért van ez, hogy alig találok olyat mint én?
Nem arra akarok célozni, hogy milyen furcsa/érdekes/különleges ember vagyok, hanem egyszerűen a tény, hogy ebben a rohatt nagy világban már sok helyen próbálkozom, és nagyon sokszor ugyanazokat látom meg az emberekben, és akkora a szakadék, a nézetbeli eltérés néhol, hogy összezavar és nem értem, hogy mi a fene, miért ilyen kevés az olyan ember aki így látja a dolgokat
pl mikor bandákba vonulnak az emberek é ugyanazokat a dumákat hallom, meg értelmetlen dolgokról beszélnek
mégis sikerült még 5 éve egy barátot találni, neki még a testvérével is jóba vagyok pedig vagy 5 évvel fiatalabb..azóta ilyesmi embereket keresek de egyszerűen nem jön össze.
minding mondják, hogy válts társaságot meg ne pazarold az energiádat arra, hogy lehúzzon a mélybe, de hány kört kell futni mire célba ér az ember? hányszor kell próbálkozni
nem tudom ennek mi értelme volt, de azért jó érzés kiadni az embernek magából a felgyülemlett feszültséget
21f
Milyen dumákat hallasz, amik ugyanolyanok és értelmetlenek? Téged mi érdekel?
Próbálj az érdeklődési körödnek megfelelő emberkékkel ismerkedni. De, ha nem tudjuk, mi érdekel, akkor nehezen tudunk tanácsot adni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!