Az emberek nagy részével nem vagyok egy hullámhosszon, nem tudok velük érdemi kommunikációt folytatni, miért lehet ez? Viszont van pár, akivel megértjük nagyon jól egymást.
Figyelt kérdés
Kevés emberrel jövök csak ki, de azokkal igazán, de a legtöbbel kín számomra az együttlét, azt se értem sokszor miről beszélnek, mintha teljesen más dimenzióban lennének.2023. jún. 8. 16:15
2/14 anonim válasza:
Mert velük nincs dolgod, más mozit néztek fejben. Ez miért gond?
3/14 anonim válasza:
Gondolom barátkozni szeretne de nem tud mert nem érti őket.
5/14 anonim válasza:
Valószínűleg nagyon értelmes ember lehetsz, jellemzően minél okosabb valaki, annál kevesebb emberrel találja az összhangot. Sulikban sem véletlen, hogy a stréberek jellemzően maguknak való emberek.
6/14 anonim válasza:
Van ez így. Nagyon más vagy mint az átlag de nincs azzal baj
7/14 anonim válasza:
De azzal mégse jó, akivel jó? Fura vagy.
8/14 anonim válasza:
Én is így vagyok/voltam. Ez leginkább azt jelenti, hogy nem tartanak mások érdekesnek, vagy pedig nincs közös nevező köztetek. Ez egy fejleszthető dolog. Valaki a saját rokonaival se tud beszélgetni.
9/14 anonim válasza:
Esetleg más nyelvezetet, szóösszetételt használnak.
10/14 A kérdező kommentje:
8-as és hogyan lehet ezt fejleszteni?
2023. jún. 8. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!