Aki szépnek született, az sosem fogja megérteni, mit érez a csúnya, akit megvetnek és mellőznek?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 12:29
41/47 anonim válasza:
Na figyelj kérdező! Küldj egy fotòt privátban, ha faszi vagy ha csaj! Garantálom hogy mutatok rondábbat nála dögösebb partnerrel! Mehet a szòrakozás?
42/47 anonim válasza:
42. Az a baja, hát! Kamu az egész.. :/
44/47 anonim válasza:
43. Nem minden ember születik szépnek. Tenni kell érte!
45/47 anonim válasza:
barmi olyanra be lehet helyettesiteni amikor valakinek szarabb mint neked pl fogyatekkal el
mennyire erzed at na ok is pont ennyire.
ha most extra szep lennek siman lehet h zavarna mert introvertkent nem akarnek modellkedni vagy ilyesmi de akkor meg ugy erzenem h eltekozlom a kivaltsagom" meg egesz nap magam bamulnam haha. szoval jobb akkormar atlagos szep azaz a szimpatikus nem?
46/47 anonim válasza:
Én úgy gondolom minden IS agyban dől el igazán.Ebből szerintem tudsz következtetni.
47/47 anonim válasza:
46. Szerintük nem. Szerintük mindenki más szépnek születik és nem lehet érte tenni.
Dehogynem.
Eléggé nagy glow up van mögöttem is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!