Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki szépnek született, az...

Aki szépnek született, az sosem fogja megérteni, mit érez a csúnya, akit megvetnek és mellőznek?

Figyelt kérdés

2023. jún. 8. 12:29
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
40%
Az a poén, hogy ezek a tipikus nagyon csúnya emberek mind top 10-es nőt akarnak. A hozzájuk hasonló csúnyább nőket megvetik, lenézik. Ezen kéne elgondolkodni.
2023. jún. 8. 16:03
 22/47 anonim ***** válasza:
17%
Fogyjál le te malac.
2023. jún. 8. 16:04
 23/47 anonim ***** válasza:
74%

22. Ez a legszomorúbb, igen.

23. Emberek lefogynak, de a kukid nem lesz nagyobb műtéttel sem.. 😂😂😂😂😭

2023. jún. 8. 16:19
 24/47 anonim ***** válasza:
26%
22. Ki mondta hogy férfi?
2023. jún. 8. 16:44
 25/47 anonim ***** válasza:
38%
Biztos hím.
2023. jún. 8. 16:49
 26/47 anonim ***** válasza:
39%
Ez inkább női nyavalygásnak tűnik.
2023. jún. 8. 16:51
 27/47 anonim ***** válasza:
40%

Én ezt a hisztit nem értem meg és fáj már tőle a fejem...

Nem voltam egy matyóhímzés egészen felnőtt koromig, akkor valami elkattant és mikor kijöttem a pszichiátriáról (anorexia miatt benn tartottak), minden erővel azon voltam, hogy ne engedjek többé ennek a nyomásnak és rendbetegyem az életem, amennyire tudom. Megtettem mindent, ami számomra még megérte annak érdekében, hogy kihozzak minél többet a külsőmből, de nem tettem fel többé erre mindent.

Kinézek, ahogy kinézek, a lelkiismeretem nyugodt és ezen a ponton nem vagyok hajlandó mindent erre a hülyeségre fogni.

Mit szólsz, ha azt mondom, hogy a világ igazodott hozzám és nem a külsőmön múlik azóta a sikerem, akkor sem, ha nem vagyok továbbra sem kifejezetten szép? Van bennem szeretet magam és mások iránt és van önbizalmam. Tudom, hol a helyem, hova juthatok a realitás talaján állva és honnan jöttem. Ennyi számít.

2023. jún. 8. 17:20
 28/47 anonim ***** válasza:
66%
27. Akkor javítom arra, hogy nem lesz szebb, sem odaadóbb. :)
2023. jún. 8. 17:23
 29/47 anonim ***** válasza:
14%
Tudod 28-as, mindig lesznek olyan emberek, akik olyan trágya mód bele lesznek ragadva a saját elmebajaikba, hogy változtatás helyett a kóros önigazolás eredményeképpen mindenféle sz@r kezelést elvállalnak, mondjuk pszichiátrián, ahol felügyelik őket, gyógyszerrel tömik őket, akár ki is kötözik őket, csak úgy mint az állatokat, vagy járnak terapeutától-terapeutára hallgatni az általános bullshit-et, ami bármelyik Nők lapja magazinban fellelhető, de változtatni, esetleg normálisabbnak lenni azt NEM! Nekem a boldogságom és a betegségem az identitásom! Ha az megszűnik, én is megszűnök vele együtt létezni!
2023. jún. 8. 17:29
 30/47 anonim ***** válasza:
41%

Hogyan mondd el, hogy fogalmad sincs az egészről, anélkül, hogy azt mondanád, fogalmad sincs az egészről.

Nem gyógyszerrel tömtek, hanem tápanyagdús italokkal. A gyomrom nem bírt befogadni annyi ételt, amennyi szükséges lett volna, mert majdnem halálra éhezetettem magam. Az ezzel járó stresszel nem tudtam mit kezdeni valamennyi nyugtató nélkül, mert bár az eszem tudta, hogy ételre van szükségem, valahol harcoltam ellene és képtelen voltam látni magam olyannak, mint amilyen a valóság. Ha hagynak hazamenni, hogy otthon oldjam meg, egy hét alatt leálltak volna a belső szerveim és meghalok. Így össze tudtak szedni annyira fizikailag, hogy utána össze tudjanak szedni lelkileg is, mert erre magamtól képtelen voltam, miután a gyerekkori legjobb barátom meghalt és nélküle senki sem maradt az osztályomban, aki ne baxtatott volna.

Szívesen!

2023. jún. 8. 17:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!