Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik azt mondják, utálják az...

Akik azt mondják, utálják az embereket, azok utálják a családjukat, párjukat, barátaikat, magukat is? Hiszen ők is emberek.

Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 07:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő; van, aki tényleg mindenkit (magát, barárait, rokonait, ismerőseit beleértve) utál, van, aki bizonyos rétegeken/embereken kívül mindenkit.
2023. jún. 6. 12:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azt, hogy a kulturális normák korlátozzák, hogy úgy éljenek, mint az állatok, vagy olyan erőszakosan, mint a háborúban az orosz katonák. Ezt nem tehetik, mert sértené a társadalmi normákat, ezért elfojtják, és gyűlölködnek.
2023. jún. 6. 13:59
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Exem ilyen egyébként, mondta többször is, hogy ő utálja az embereket. Egy osztályba jártunk és konkrétan nem volt hajlandó velem kijönni a folyosóra, mert OtT eMbErEk VaNnAk :D az osztályban meg már ismerte őket ugye. Mindig sietni kellett egyik óráról a másikra, olyan is volt, hogy kikötődött a cipőfűzőm, de mondta ne álljak meg bekötni hanem siessünk. Lakáson kívül nem is találkoztunk, meg amúgy suli után sem, hanem én őt hagyjam 2-3 órára otthon kipihenni azt, hogy emberek között volt.

Rosszul estek ezek, én is ember vagyok, anyukája is, ő maga is...

Kedvenc mondatom tőle, amikor éppen veszekedtünk valamin: "Fogd már fel, hogy én utálom az embereket, azt érdemlik csak, hogy kinyalják a seggem" :O

2023. jún. 9. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az exed erősen szorong valszeg, fél, hogy baja lesz az emberek között, hogy bántják. Ez igazából ezt jelenti. A megérdemlik, az egy kicsit narcisztikus, sértett szöveg... hát ez
2023. jún. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!