Akik külfödön élnek támogatják anyagilag a családjukat Magyarországon?
Vásároltok nekik amikor hazamentek, csomagot vagy ajándékot hoztok magatokkal, pénzt küldetek?
Külföldön élek az utóbbi években és félévente/évente haza szoktam látogatni. Mindig hozok magammal ajándékokat, pénzt vagy amire éppen szükség van. De úgy érzem ennél is többet szeretnének, többször megkaptam már hogy nekem könnyű mert euróban keresem a fizetésem és szép lakásban élek (bérelt) és luxusautóm van (Mercedes C /2019).
Nem, nem támogatom őket.
Igen, mindig viszek ajandekot
Nem is fogadnák el a szüleim. Ők akarnák támogatni a gyereket, nem pedig a gyerek terhére lenni.
Persze ha AKKORA a vagyonbeli különbség, hogy ez már semennyire nem is teher, az egy másik helyzet.
3: es ilyenkor faterod nemtud neked is intezni itthon egy jo fizeto melot?
rosszundulat nelkul kerdezem, en tuti elnek a lehetoseggel
" De úgy érzem ennél is többet szeretnének, többször megkaptam már hogy nekem könnyű"
Tipikus gondolkodás. Még akkorról maradt, amikor Amerikába szakadt rokonok küldték a csomagokat, netán pénzt az itthoniaknak. Akkor valóban lényeges különbségek voltak életszínvonalban a kettő között.
Ne bántson az elvárásuk. Persze, az ember szeret adni. De ne legyen kötelesség számodra és annyi mértékben adj, amennyit úgy érzed, hogy belefér az életviteledbe.
Én rendszeres átutalást állítottam be. Angliában 50 ezer Ft gyakorlatilag nem pénz, semmire se elég, viszont ha hazaküldöm, az jó kis jövedelem kiegészítés anyumnak.
Mondjuk az is biztos, hogy nem Mercedest vennék, ha a családom nélkülöz.
#6 de tudna, de megszerettem az országot ahol erasmuson voltam, és teljesen jól érzem magam itt
rengeteg barátom van, király a munkám, baromi jól keresek vele, és az ország adottságai is sokkal jobbak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!