Akik külfödön élnek támogatják anyagilag a
családjukat Magyarországon?
Figyelt kérdés
Vásároltok nekik amikor hazamentek, csomagot vagy ajándékot hoztok magatokkal, pénzt küldetek?
Külföldön élek az utóbbi években és félévente/évente haza szoktam látogatni. Mindig hozok magammal ajándékokat, pénzt vagy amire éppen szükség van. De úgy érzem ennél is többet szeretnének, többször megkaptam már hogy nekem könnyű mert euróban keresem a fizetésem és szép lakásban élek (bérelt) és luxusautóm van (Mercedes C /2019).
Külföldön élünk anyukámnak nyáron adtam neki 50 eurót karácsonykor meg csomagot küldtem neki is meg barátnőméknek is .
2021. okt. 9. 17:59
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem nélkülöznek de nincs Mercedesük. Egy használtan vásárolt Mercedes nem a milliomosság csúcsa. Persze Magyaroszágon a többség számára elérhetetlen ezt tudom.
2021. okt. 9. 18:44
13/16 anonim válasza:
Azert itt sincs kolbaszbol a kerites! Minden eurort kemenyen meg kell dolgozni es az alberletet is meg kell fizetni!
Karacsonyra megyunk, ajandekolat viszunk es elelmiszert (ami ott pl. nincs). Penzt nem adunk, mert mindenki elott tarva nyitva all az Kulfoldia kapuja, csak nyilvan tenni is kell erte, ami sokaknak nehezere esik.
2021. okt. 9. 19:29
14/16 anonim válasza:
Utolsó válaszoló én pénzt egyedül anyukám kap néha mert nyugdíjas és idős .
Barátnőméknek csokit küldtem meg képeslapot .
2021. okt. 10. 06:06
15/16 anonim válasza:
Anyàm gazdag, neki nem. Ő màshogy szívja a vèrünk. Apàm nem volt a nyakamon lògò tìpus neki sem. Anyòs màsokat lehùzò, csòrò, ő havi 100 fontot kap. 10-en akàrhàny ève.
2021. okt. 10. 17:37
16/16 anonim válasza:
Azert eleg feluletes kijelentes az hogy ha a csaladom nelkulozne akkor nem lenne luxusautom.. luxus autonk van itthono fizetes mellett es a csaladom nelkulozesre szorul. Tudod miert nem erdekel? Mert maguknak csinaltak. Es ne csak akkor legyek a lanya mikor kell valami maskepp egy uzenetet sem kuldtek szulinapra sem 6 ev alatt. Barmikor kaptam fizetest vagy nagyobb penz allt a hazhoz akkor egyszersem jutott az eszembe hogy anyam nelkulozne! Mert az elete soran felnevelt de egyszer sem mondta ki hogy szeretlek ! De hogy ne kovezzetek meg .. parom anyukajanak a hitelet szo nelkul fizettuk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!