Ha egy olyan gyereket, aki hiszti következtében a szüleit is csapkodja, úgy nyugtatnak meg, hogy megölelik, megpuszilják, azok a későbbiekben szeretet és figyelem kicsikarása miatt nem fogják ütni-verni a családjukat?
A gyerekeknél is a szitutól függ.
Én csak megkérdezem, hogy "Megöleljelek?" Ha arra van szüksége, akkor jön . De van, hogy csak ki kell sírnia magát és megnyugszik.
A lényeg, hogy tudasd vele te ott vagy, ha kellesz, de hagyd, hogy ő birkózzon meg a dühével.
Miért hogy nyugtassák meg? Elverjék ők is? A lehető legjobb módszer megnyugtatásra a szeretet.
Biztos megint olyan vagy, aki a tesóval és gyerekeivel él együtt és keresi a hibát a nevelésben, holott neked nincs gyereked.
Első vagyok: van olyan gyerek is, aki azt igènyli ilyenkor, hogy hagyjàk bèkèn. Gondolom konkrèt szemèly ihlette a kèrdèst. Biztosan tudjàk a szülei, a sajàt gyereküknek mi segìt ilyenkor.
5: emberből vagy, viszont a te agyad van annyira fejlett, hogy tudd kezelni az indulataidat, feszült helyzeteket. A csapkodàs,kiborulàs nem neked szòl szemèlyesen. A gyermek verèsèt nem minősìtem, viszont ha ìgy reagàlsz, akkor èrzelmileg nem vagy felnőtt, tanuld meg először a sajàt indulataidat kezelni, ès akkor vàrd el egy ilyenkor ösztönlèny szintjèn működő kisgyerektől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!