Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy képesek ki tagadni a...

Hogy képesek ki tagadni a családjukat?

Figyelt kérdés
Van néhány olyan ismerösöm aki kitagadta apját, anyját, gyerekeit mert nem hívők s elvált a férjétől, olyan nagymama is van aki kitagadta az unokait, gyerekeit mert nem hivők így a sátántól valók én nem hinném hogy a jó Isten ilyet kérne. Szerintem meg csak a bűneikkel nemszabad közösséget vállalni de nemkell kitagadni őket inkabb a Pokolba égek minthogy a gyerekemet kitagadjam Isten nem ilyen csak az egyhaz talalta ki kit szeressek ha nem a csaladomat biztos nem a Szomszed Joska bácsit szeretem jobban mint anyámat mert a Jóska bácsi hívö testverem akoor se szeretek jobban egy idegent
2021. aug. 10. 06:33
 1/7 anonim válasza:
37%

Minden vallasnak pszichologiai hattere van.

Felnott emberek ha mesekben hisznek az gaz, ez csak elterjedt, ezert szarja le mindenki, pedig ugyanugy gaz a bibliaban meg jezuskaban hinni mint az unikornisokban 40 evesen.

Na es innentol mar szrrintem meg is van valaszolva a kerdes, nem eppeszuek ezek az emberek.

Nem feltetlen elmebetegek a vallasosak mielott valaki ezt irja, inkabb csak nyugtatjak magukat, es valojaban rossz emberek, rasszistak, stb, es meggoyonjak a buneiket es azthiszik ezzel el van intezve.

De van a masik verzio amitol valaki vallasos lesz, az meg az h nem birja elfogadni h vannak dolgok amiket nem o iranyit, pl halal, hasonlok. Igy valamit moge kepzel.

Persze ez mind tudat alatt tortenik.

Szerintem...

2021. aug. 10. 06:47
 2/7 anonim válasza:
40%

Az elozo vagyok.

Egyebkent erdekesseg, hogy nem csak csaladtagokat tagadnak ki.

Altalaban elfogadonak valljak magukat, megis mindenkit a pokolra kivannak hogy orokkon orokke egjenek a tuzben, aki nem ert egyet mindenben veluk, pl aki meleg, elvalik, vagy barmi aprosag.

Azert ez is sokat elarul, talan megsem olyan jo emberek ok...

2021. aug. 10. 06:49
 3/7 Katona Dius ***** válasza:
Ismertem egy nőt. Vallásos, katolikus nő, 3 gyermek édesanyja. A kisebb születése előtt volt még egy terhessége, viszont komplikációk léptek fel, a részleteket nem tudom, de el kellett vetetnie a gyermeket, mert erősen veszélyeztette az életét a terhesség. Az egész hitközösség kitagadta, a pap is folyton szidta, mert hogy merészelt ilyet tenni? Az senkit nem érdekelt, hogy belehalt volna, az nem lényeg. De abortuszra ment! Pokolra vele!
2021. aug. 10. 07:27
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Ilyesmi nagyon-nagyon buta, primitív, állati szinten levő embereknél fordul elő. Ez kb. olyan, mintha arra keresnél választ, hogy a lovak miért szarnak az úttestre.
2021. aug. 10. 07:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Zaklatásért, feljelentés jár. Másnak az élete, az nem a miénk. Csak a miénket tudjuk irányítani.
2021. aug. 10. 07:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Na jó, ez azért talán jobb is így a kitagadottnak is. Ki a franc akar ilyen vallási elmeroggyant fanatikusokkal foglalkozni?? 😃

Amúgy jogi kitagadásról van szó, tehát végrendeletben rögzítve van, hogy az örökség kié, és a kitagadottak nincsenek beleírva?

2021. aug. 10. 11:55
 7/7 anonim válasza:
Milyen erdekes hogy az onmagukat elfogadonak vallo vallasos emberek gyulolkodnek es kivannak pokolra mindenkit aki mashogy cselekszik, mint ahogy ok elvarjak.
2021. aug. 11. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!