Az itteni fehérellenes rasszisták saját magukat és a családjukat is gyűlölik?
Figyelt kérdés
Nekem annyira furcsa ez :D
Nem vagyok rasszista és nem csak ez alapján általánosítok de annyira furcsak mikor azt olvasom a kommentek közt,hogy minden fehér egy bűnöző és elnyomnak mindent ÉS mondja ezt egy fehér akinek az egész családja az :D
Csak szerintem irónikus?
2020. aug. 27. 13:53
1/12 anonim válasza:
Honnét veszed, hogy fehérek? Látod ez a rasszizmus amikor vélt cselekedet miatt ítéled meg a fajt.
2/12 A kérdező kommentje:
1
Magyarországon szinte majdnem mindenki európai
Alapból a többség magyar vagy roma,nincsenek nagyon külföldiek
2020. aug. 27. 14:14
3/12 anonim válasza:
Jártál már mondjuk Budapesten? Pécsen? Kínai, néger, arab embert láttál már? Én sokat látok. Tud magyarul és mondjuk ide kommentel.
4/12 anonim válasza:
Igen, mint a buszsofőr, de persze gyorsabb lepontozni mint utánanézni.
Miattad nem lehetek 5. szintű, pedig már mennék a nírvánaba.
5/12 Deák Dominik 2020 válasza:
Tudnál pár példát mutatni, ahol valaki kifejezetten feherellenes?
6/12 A kérdező kommentje:
5 csak most gyorsan találtam egyből pl
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
2020. aug. 27. 14:36
7/12 anonim válasza:
Ezek nagy része csak troll. A maradék pedig azt hiszi, hogy az USA-ban él, és mindenben majmolja az ottani politikai történéseket és egyéb mozgalmakat, amiket a facebookon meg a twitteren lát. Azzal a ténnyel nem törődve, hogy mi soha nem voltunk sem rabszolga, sem gyarmattartók.
8/12 anonim válasza:
Esténként ostorozzák magukat a konzervatívak rasszista bűneinek megváltásáért.
9/12 anonim válasza:
Én sehol nem olvastam ilyet. Szóval ne halucinálgass csak azért hogy provokatív kérdést írhass ki.
10/12 A kérdező kommentje:
9
Pl ott van a link ahol pont ez van
2020. aug. 27. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!