Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azok az apák, akik elhagyták...

Azok az apák, akik elhagyták a családjukat egy másik nőért, meg szokták bánni?

Figyelt kérdés
Sok ilyen apa van. Mondjuk ha van már egy kisgyereke is, de félrelép, megcsalja a feleségét, elválnak, akkor meg szokták bánni, hogy otthagyták a a családjukat? Bűntudatuk van? Nem érzik úgy, hogy cserben hagyták a gyereküket?
2021. jan. 28. 21:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rossz kategória, jelentsétek légszi
2021. jan. 28. 21:40
 2/9 anonim válasza:
83%

Az enyém sosem keresett, úgyhogy valószínűleg nem bánta meg. Sokat volt távol amikor kisbaba voltam, kamionozott. A nagymamám mesélte, hogy mikor hazajött, csak pislogtam, hogy ki ez..

Úgyhogy nem alakult ki a kötődés..

Anyukámat bántotta és ellopta amit a bíróság neki ítélt. Nem hinném, hogy megbánta. Már családja van, majdnem hasonló korú gyermekekkel mint én.

Ha eljönne hozzám, valószínűleg megbocsátanék, mert nagyon vágyom egy apára. Mindegy milyenre.

2021. jan. 28. 21:59
 3/9 Savlekotő ***** válasza:
40%
Nem,mert 90% az adott nőből lesz elegük aki persze szopatja őket így a gyerekből se kérnék inkább csinálnak másikat. Ez jellemző tirpákéknál.. Normális szülő meg a válás után 50 50 ban a gyerek életének része marad.
2021. jan. 28. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem sem bánják meg.
2021. jan. 28. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Miért bánnák meg? Általában a partnerükből/feleségükből lesz elegük, és félremennek/elválnak.

Csak ugye ahhoz, ami egy házaspár kapcsolatát jellemzi, a gyereknek pont semmi köze, ezért neki nincs is rálátása, miért is lépett le apu.

Azt csak halkan teszem hozzá, hogy nagyrészt ugyanezek a nők szidják a gyereknek apukát mint állat, holott előbb magukba kéne nézniük ;)

2021. jan. 28. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem abban az esetben bánják meg, ha az új nőről kiderült, hogy nem is olyan rózsaszín az élet mellette, mint ahogy indult. Hány olyat hallottam, mikor egymás fejéhez vagdosták, hogy kinek miben volt jobb az exe.
2021. jan. 28. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Igazi megbánás ilyenkor 90%-ban nincs, mert az, ha felsülnek és a gyerekük anyjához visszakunyerálják magukat, az nem igazi megbánás, az kényelem...
2021. jan. 28. 23:23
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Egy kicsit azért remélem, hogy az én apám megbánta, az új nője igazi kontrolláló sárkány. Bár nem hiszem, akkor talán keresne
2021. jan. 28. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

Nem. Miert bánná meg? Ezt csak a gyerek és az ex szereti képzelni, de az esetek 99,99999999%-ban apuka bizony elégedett a döntésével.

Egy ilyen apuka gyereke.

2021. jan. 29. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!