A Barátok közt-ben szerintetek Bartha Zsolt vagy Berényi Miklós volt a jobb karakter?
Figyelt kérdés
Ugye most az RTL goldon megy és ha jól emlékszem pont ma 1 éve hogy az elejétől elkezdték ismételni.
A fent említett két szereplő közül melyiket tartjátok hitelesebbnek jobb karakternek?
Nekem Bartha mindig érdekesebb figura volt és Rékasi kimondottan jól alakította ezt a szerepet.
Vége felé már egyáltalán nem néztem de ezek a régi részek még jók voltak
2023. jún. 1. 10:53
A kérdező szavazást indított:
Bartha
Berényi
20 szavazat
1/4 anonim válasza:
A karaktert mind a ketten jól alakították, de Berényi Miklós szimpatikusabb volt. Nem vagyok otthon az egész BK loreban, csak egy időben néztem, kb amikor megjelent a Hanna karakter, akkoriban néztem online jó darabig.
2/4 anonim válasza:
Pedig az a Hanna ocsmány, a személyisége a való életben hányadék (egy suliba jártam vele)
3/4 anonim válasza:
#2 Nem ismerem a színésznőt, nem miatta néztem, csak pont akkor kezdtem el és onnan, amikor ő megjelent :D Mert az elejétől nem volt kedvem, szóval ott kezdtem el, ahol kb járt a sori.
4/4 anonim válasza:
Miklós.
Kb ő a legfőbb szereplő.
Habár most hogy az ismétlést nézem, nekem Géza a legszimpatikusabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!