Miért él még mindig az a tévhit hogy attól hogy valaki fiatal még nem élhetett át sok dolgot és nem érezheti rosszul magát?
Figyelt kérdés
Ez a "mitől vagy te depressziós" meg "fiatal vagy még semmit nem tapasztaltál". Én júniusban leszek 23, elég sok dolgon átmentem. Krónikus betegség stb. Szóval szerintem elég sok szenvedésen átmentem elég hamar, nem kell ahoz 80 évesnek lenni hogy valaki mögött sok szenvedés legyen.2023. máj. 31. 00:29
11/12 anonim válasza:
10, áh, felolvastattam a géppel:D De a vesszők hiánya így is nagyon idegörlővé tette az egészet:D
12/12 anonim válasza:
Az meg hardcore, hogy az egészet EGY mondatban írta le. XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!